האם לנתק קשר או לא? שאלת השאלות

karen77

New member
האם לנתק קשר או לא? שאלת השאלות ../images/Emo13.gif

בשבוע שעבר שאלתי אם יש פוטנציאל ביני לבין בחור שהכרתי. צליל אמרה שיש סיכוי בעוד חתולה שחורה חשבה שאין. אחרי שבוע שהייתי בקשר עם הבחור אני רוצה מסיבות שונות לסיים את מערכת היחסים. אני חושבת שאין טעם להמשיך את זה מסיבות שונות. מצד שני בעוד אני רוצה לסיים את מערכת היחסים, המצפון(ואני אדם מצפוני) אומר לי שאולי אני טועה. שאולי אני צריכה לגלות עוד סבלנות ולנסות על מנת שאני לא אבצע טעות. אני באמת לא יודעת מה הבחור חושב עלי ומרגיש כלפי. החלטתי לבצע פריסת שאלה לפי השאלה הבאה: האם לנתק קשר עם X? עשיתי פריסת 5 קלפים + קלף סיכום והינה התוצאה: 1. האם- הקוסם 2. לנתק- אס המטות 3. קשר- 10 גביעים 4. עם- נער המטות 5. X- 8 חרבות 6. סיכום- התלוי נראה לי שהקלפים תומכים בהחלטתי לנתק את הקשר, אולם אני לא אובייקטיבית. מה אתם חושבים? תודה מראש, וחג שמח

karen77

New member
טוב, הבנתי

לא ברור לי למה מתעלמים מהשאלה שלי, אבל באמת כבר לא משנה לי. בכל מקרה, אני התייאשתי . שלום (ואין טעם להגיב, מכיוון שאני לא אחזור לכאן)

blackcat2

New member
קארן המקסימה../images/Emo140.gif

מאחר וחג אנשים לא תמיד פנויים ולכן כדאי להתאזר בסבלנות. אנחנו לא מעדיפים אדם אחד על פני אחר ואנו שמחים לעזור לכולם וגם לך. הקשר הזה מבוסס כנראה יותר על משיכה מינית (אס המטות)מאשר על ענין רגשי אחר. הבחור מצוי בתקופה הרפתקנית ומבקש להנות מהעונג שבקשר לא רציני ומחייב כ"כ (נער המטות) וזה בניגוד אליך, המבקשת משהו מאד משמעותי ורציני אפילו לקראת מיסוד(10 גיעים). גם אם אינך שוקלת חתונה עימו יכול להיות שאת מכוונת עצמך לקראת קשר מסוג זה ואני מודה שאני מבינה אותך. הבחור אינו יכול , בתקופה הנוכחית לתת לך את שאת מבקשת מאחר והוא מצוי בקיבעון מחשבתי ואינו מסוגל לראות למרחוק כמוך. אין הוא הוא עושה זאת מתוך רצון להרע חלילה. הוא פשוט אינו יכול. הוא נתפס בעיניך קסום וייחודי ויכול להיות שנשבית בקסמו אולם בפועל אינני רואה עתיד משמעותי לקשר בשל אי יכולתו לפרוץ את הכבלים שבמחשבתו. (8 חרבות+ קוסם) הקשר ימצא בתקופה בה דברים יתקעו ולא ינועו. המצב יעמוד מלכת ולא תקבלי תמורה להשקעה.(התלוי). לכן יקירה המסקנה היא שאם את מבקשת קשר כיפי, חפיף, מענג ומרגש אולם ללא בסיס חזק ויציב לכי על זה אולם אם את מתאהבת בו וציפיותיך גבוהות ואת חוששת שליבך יישבר רדי מהעניין. אשמח לשמוע את דעתך. בי

למעלה