האם לסגור את הפורום ???

האם לסגור את הפורום ???

לצערי הפורום לא זז לשום מקום בזמן האחרון
בחודשיים הקרובים יש המון אליפויות אירופה ועולם
במידה ולא יתחיל לזוז כאן משהו אני אצטרך לסגור אותו

PRINCER

New member
חבל לסגור...

הפורום תמיד מת בשנה הפוסט אולימפית.

הייתי מחכה לאליפויות העולם בשחייה, אתלטיקה וג'ודו ומקבל את ההחלטה אם לסגור או לא לאחר מכן.

אופציה אחרת היא לתת למנהל אחר לנהל את הפורום ואולי אנרגיה חדשה תזיז כאן משהו...

PRINCER

New member
תגובה

אם הברירה היא סגירת הפורום או ניהולו, אני מוכן לנהל.
אני בטוח שאני לא היחיד שיכול לעשות את זה - יש כאן מספיק אנשים שיכולים לעשות את זה וחבל לסגור פורום שבסה"כ היה כיף לקרוא ולהשתתף בו ב9 השנים האחרונות.

natyh

New member
ואתה תהיה מנהל מעולה

למיטב הבנתי .

אורן תישאר כמנהל נוסף ותן לאנרגיות של ניצן להתבטא עייפות החומר היא טבעית .

guinnart

New member
אני מחבב את הפורום

יהיה לי חבל אם ייסגר.
בהרבה מקרים זה המקום ממנו אפשר להתעדכן בדברים, אם כי כמובן בזמן האחרון פחות ופחות.
אולי בקיץ באמת תהיה קצת יותר תנועה.
מבחינתי אני מתכוון לפעמים לכתוב על דברים שמעניינים אותי.

אדי92

New member
ממש חבל

ממש חבל....לפעמים בפורום יש דברים ומידע מאוד מעניין.אני אישית אוהב מאוד ונכנס לפה הרבה יחסית אך לרוב נמנע מלהגיב בגלל כל מיני אנשים שיש פה שמתנהגים בחוצפה וממש אין כוח להיכנס איתם לויכוחים אני בטוח שיש פה עוד הרבה קוראים סמויים כמוני....אל תסגרו את הפורום ממש חבל!!!!

yati6

New member
חבל שאתה נמנע מלהגיב.

ובאמת חבל שהפורום ייסגר. כי באמת זו תקופה קצת רגועה. מקווה שהוא יהיה פעיל יותר.

nitsansh

New member
לא לסגור בשום אופן!

הפורום הזה מטבעו רדום רוב הזמן ופעיל בעיקר בתקופות של תחרויות חשובות וכמו שהענפים האולימפיים מגיעים לחדשות לקראת ובזמן אולימפיאדה זה גם מה שקורה בפורום הזה...
אם אורן שומר נתונים של הפעילות בפורום הוא יוכל להעיד על כך... א יכול לשער שבשנה אולימפית יש הרבה יותר פעילות משנים אחרות ובחודשים יולי ואוגוסט יש יותר משאר החודשים...
בשנה הבאה אני מצפה לפעילות רבה גם בחודש פברואר למרות שצפויה ירידה לעומת חודשים מקבילים בעבר מכיוון שלמיטב ידיעתי הענין מבחינה ישראלית יהיה מצומצם... אם יהיה בכלל במי להתענין...

nitsansh

New member
אתה אמנם המנהל אבל הפורום הוא של תפוז

ולא אתה זה שתחליט אם לסגור אותו...

איפה רשום שאני רוצה לסגור אותו?

אולי זה כוונה של תפוז על חוסר פעילות?
למה ישר לתקוף?
פתחתי את השרשור כדי להראות למי שצריך שהכול כאן עדין חי וקיים גם ללא תחרויות

nitsansh

New member
אתה "איימת" שאם דברים לא יזוזו תצטרך לסגור את

הפורום.
אין לך סמכות להחליט אם לסגור או לא. אני בדקתי עם הנהלת הפורומים ואין שום כוונה לסגור את הפורום.
בקיצור... סתם עוררת מהומה על לא מאומה....

alonshin

New member
לא לסגור את הפורום!

אמנם הפורום באמת רדום במיוחד לאחרונה- אפילו בהשוואה לשנים אחרות של אחרי אולימפיאדה- אבל אין לי ספק שהוא יתעורר בהדרגה, ובשנה- שנתיים שלפני ריו כבר יהיה מלא ביוזרים חדשים ובהודעות ודיונים, בדיוק כמו באולימפיאדות הקודמות

זה טבעו של הפורום הזה- מחזוריות של 4 שנים. פיק ענק לקראת 3 השבועות המרתקים של האולימפיאדה, עוד פיקון באולימפיאדת הנכים ואז רגיעה ארוכה.
אנחנו עדיין לא שנה מאז לונדון 2012.. זו תמיד שנה קשה, ואולי קצת יותר בגלל האכזבה היחסית מהתוצאות שלנו שם. בטח השנה הבאה עדיין תדשדש קצת (מבחינת הודעות בפורום) אבל תהיה התעוררות.
וברגע שיתחילו להיות מפורסמים קריטריונים למיניהם לריו 2016, ויתחילו להתבהר הישראלים המובילים בכל ענף, ויהיו תחרויות גדולות יותר, גם הפורום יחזור לשגשג

אגב, גם לספורטאים עצמם בענפים רבים השנה אחרי האולימפיאדה היא שנת הפוגה מסויימת- לא חודלים מפעילות ספורטיבית כמובן, אבל מורידים כמה הילוכים, ורק בשנה שאחרי מתחילים להתאמן ולהתחרות יותר חזק.

באופן אישי- עלי עברה שנה מטורפת בחיים הפרטיים- התחתנתי, עברתי לגור בשוויץ וגם מבחינת קריירה זו הייתה שנה לא שגרתית.. ולכן אני כותב כאן פחות, יש לי הרבה פחות זמן פנוי. אבל גם אני אחזור לכתוב יותר בהמשך

לגבי החלפת מנהל- אורן עשה עבודה מצויינת לאורך השנים. אני לא יודע איך הוא יכול להמשיך לנהל את הפורום כבר 9 שנים רצוף! זה לא קורה בהרבה פורומים בתפוז, בד"כ תחלופת המנהלים יותר תכופה.
זה שיקול אישי שלו, אבל הייתי ממליץ להחליפו או לפחות להוסיף עוד מנהל- לא בגלל שהוא לא מתפקד טוב, אלא בשביל לרענן קצת ולאפשר לו לנוח.. בכל זאת, 9 שנים! ואם אפילו יש מתנדבים שמעוניינים, אז אדרבה.
אני חושב שגם ניצן וגם פרינסר מתאימים, לאור הידע שלהם וההיכרות עם הענפים האולימפים השונים.

למעלה