לא לסגור את הפורום!
אמנם הפורום באמת רדום במיוחד לאחרונה- אפילו בהשוואה לשנים אחרות של אחרי אולימפיאדה- אבל אין לי ספק שהוא יתעורר בהדרגה, ובשנה- שנתיים שלפני ריו כבר יהיה מלא ביוזרים חדשים ובהודעות ודיונים, בדיוק כמו באולימפיאדות הקודמות
זה טבעו של הפורום הזה- מחזוריות של 4 שנים. פיק ענק לקראת 3 השבועות המרתקים של האולימפיאדה, עוד פיקון באולימפיאדת הנכים ואז רגיעה ארוכה.
אנחנו עדיין לא שנה מאז לונדון 2012.. זו תמיד שנה קשה, ואולי קצת יותר בגלל האכזבה היחסית מהתוצאות שלנו שם. בטח השנה הבאה עדיין תדשדש קצת (מבחינת הודעות בפורום) אבל תהיה התעוררות.
וברגע שיתחילו להיות מפורסמים קריטריונים למיניהם לריו 2016, ויתחילו להתבהר הישראלים המובילים בכל ענף, ויהיו תחרויות גדולות יותר, גם הפורום יחזור לשגשג
אגב, גם לספורטאים עצמם בענפים רבים השנה אחרי האולימפיאדה היא שנת הפוגה מסויימת- לא חודלים מפעילות ספורטיבית כמובן, אבל מורידים כמה הילוכים, ורק בשנה שאחרי מתחילים להתאמן ולהתחרות יותר חזק.
באופן אישי- עלי עברה שנה מטורפת בחיים הפרטיים- התחתנתי, עברתי לגור בשוויץ וגם מבחינת קריירה זו הייתה שנה לא שגרתית.. ולכן אני כותב כאן פחות, יש לי הרבה פחות זמן פנוי. אבל גם אני אחזור לכתוב יותר בהמשך
לגבי החלפת מנהל- אורן עשה עבודה מצויינת לאורך השנים. אני לא יודע איך הוא יכול להמשיך לנהל את הפורום כבר 9 שנים רצוף! זה לא קורה בהרבה פורומים בתפוז, בד"כ תחלופת המנהלים יותר תכופה.
זה שיקול אישי שלו, אבל הייתי ממליץ להחליפו או לפחות להוסיף עוד מנהל- לא בגלל שהוא לא מתפקד טוב, אלא בשביל לרענן קצת ולאפשר לו לנוח.. בכל זאת, 9 שנים! ואם אפילו יש מתנדבים שמעוניינים, אז אדרבה.
אני חושב שגם ניצן וגם פרינסר מתאימים, לאור הידע שלהם וההיכרות עם הענפים האולימפים השונים.