Ccyclist
Well-known member
בניגוד לסימים מקומיים קודמים בארץ שתוקפם פג תוך 6 ואפילו 3 חודשים אחרי הטעינה האחרונה - בפעם שעברה נאמר לי שאין תפוגה לסים טוקמן של פלאפון ושאוכל להשתמש בו בפעם הבאה.
משום שהפעם הבאה מתקרבת הכנסתי את הסים לסמארטפון וניסיתי להטעין.
התוצאה הראשונית זהה למתואר בתגובה חדשה בפורום על סים ישאלי נטען בדובאיי - כיתוב ה"שיחות חירום בלבד" והיעדר קישור רשת סלולרי (הייתי בבית עם הוויפי).
נכנסתי לאתר ומצאתי את החבילה שרציתי, אבל ה SMS עם המספר שהיה אמור לתת לי להטעין לא עלה.
בסוף התכתבתי עם פלאפון בווטסאפ.
נתתי את המספר ונאמר לי שהוא עדיין משוייך לסים. הסברתי שאני בחו"ל ונאמר לי שרק בארץ אוכל לקלוט את ה SMS.
ווידאתי שהכל יעבוד וכך אכן נאמר לי, אבל אני רוצה לשמוע אם לדעתכם זה יעבוד חלק.
אני מגיע במהלך השבת אז אני די תלוי במידע סלולרי לקשר עם אנשים ומידע תנועה ל GPS.
החבילה המקומית זולה יותר מחבילת חו"ל של המפעילה הזרה שלי, שתיתן לי מקסימום של חצי גיגה ביום.
משום שהפעם הבאה מתקרבת הכנסתי את הסים לסמארטפון וניסיתי להטעין.
התוצאה הראשונית זהה למתואר בתגובה חדשה בפורום על סים ישאלי נטען בדובאיי - כיתוב ה"שיחות חירום בלבד" והיעדר קישור רשת סלולרי (הייתי בבית עם הוויפי).
נכנסתי לאתר ומצאתי את החבילה שרציתי, אבל ה SMS עם המספר שהיה אמור לתת לי להטעין לא עלה.
בסוף התכתבתי עם פלאפון בווטסאפ.
נתתי את המספר ונאמר לי שהוא עדיין משוייך לסים. הסברתי שאני בחו"ל ונאמר לי שרק בארץ אוכל לקלוט את ה SMS.
ווידאתי שהכל יעבוד וכך אכן נאמר לי, אבל אני רוצה לשמוע אם לדעתכם זה יעבוד חלק.
אני מגיע במהלך השבת אז אני די תלוי במידע סלולרי לקשר עם אנשים ומידע תנועה ל GPS.
החבילה המקומית זולה יותר מחבילת חו"ל של המפעילה הזרה שלי, שתיתן לי מקסימום של חצי גיגה ביום.