האם לסמכוות יש כוחות אלוהיים?

אקס93

New member
שכחתי להוסיף

למי שלא יודע אני גר בירושלים, בחור מלא ערסים שנקרא פסגת זאב

אקס93

New member
האם לסמכוות יש כוחות אלוהיים?

תוך כדי קריאה מחודשת של הספר השלישי (באנגלית!) חשבתי לעצמי האם לסמכות יש כוחו אלוהיים? אנחנו יודעים שהוא לא אלוהים פשוט המלאך הראשון שנוצר והוא פשוט שיקר לאלה שבאו אחריו, ואחרי שוויל שמע את זה מברוך ובלתמוס הוא שאל אותם מה קורה כ שמתים והם ענו לו שיש את עולם המתים שזה מחנה מעצר שכל מי שמת מגיע אליו שנוצר על ידי הסמכות, עכשיו גם אם הסמכות לא אלוהים היה לו מספיק כוח ליצור עולם של מתים ולגרום לכל מי שמת להגיע לשם, זה משהו שקשה לעשות וזה מעלה אאת השאלה כמה כוח באמת יש לסמכות. מה אתם חושבים? נ.ב אודי איך אני מגיע מהרכבת למיתופיה?

נטעש

New member
שמע...

זו שאלה שגם אני מנסה לענות עליה הרבה זמן. אחרי פעמיים שקראתי את הטריולוגיה הגעתי למסקנה שכן. ז"א, אני חושבת שבלתאמוס אמר שהוא בעקרון קרא לעצמו הקודש ברוך הוא, אני חושבת. אני לא בטוחה. אני חושבת ככה: "בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַשָּׁמַיִם, וְאֵת הָאָרֶץ" (תנ"ך- תורה- ספר בראשית- פסוק א') כאן בעצם בראשית, זה בעצם האבק לפי פולמן (נראה לי) כל הקטע אחר-כך של בריאת העולם בעצם האבק עשה, אבל הסמכות, שהוא בעצם האלוהים שמדובר שם בפסוק הנ"ל אמר שהוא עשה. ז"א- כל הקטע היפה של בריאת העולם הסמכות אמר לכולם שהוא עשה, אבל בעצם האבק עשה.

אקס93

New member
אז זה מעלה את השאלה

האם לסמכות יש את הכוח לשלוט באבק? עןד משהו ששמתי לב אליו זה שMRS (גברת) יכול להיות קיצור של Mariasa ועובדה שספר תמיד כתוב גברת קוטלר

נטעש

New member
כתוב בספר השלישי...

אני חושבת שאחד מהמלאכים אמרו את זה. אבל זה בטוח כתוב שם.

Wildflowers

New member
וואלה? לא זכרתי.

בכלל כל הספר השלישי זכור לי בצורה מעורפלת משהו. אקרא אותו שוב בהזדמנות.

קח קו 27 מהרכבת!

אוטובוס נורא שימושי
התחנה נמצאת ליד גוש שלם של תחנות אוטובוס בכיוון צפון, על דרך נמיר. לא קשה למצוא. נסיעה של משהו כמו 20 דק' עד חצי שעה.

אקס93

New member
אמרת כבר

לפחות 3 פעמים בתוך 2 הודעות, עכשיו אני רק צריך לגלות איפה התחנת רכבת בירושלים

SNTD

New member
איפה אתה גר בדיוק?

אני לוקח את הקו הזה בלי הפסקה בדרך לבסיס שלי, תגיד לי איפה בדיוק אתה גר אני אגיד לך מה התחנה הכי קרובה אליך

אקס93

New member
האוטובוס לא הבעיה

אני נוסע (כנראה) ברכבת למיתופיה, אחרי זה אני ארד באוניברסיטה ואז אני אעלה על 27 לשוסטר ומשם למיתופיה. הבעיה שלי היא איך אני מגיע לרכבת במלחה, ההורים שלי באיטליה בתאריך הזה אז אני כנראה אנסה את חבר שלי ליסוע לעיר ואתפוס איתו טרמפ או ששוב, באוטובוס. למישהו יש רעיון יותר טוב? אני קצת נתקע עם הקטע של הרכבת כי צריך להחליף קווים ולא נסעתי ברכבת מאז כיתה ג'

נטעש

New member
קח מונית.

אני תמיד לוקחת מונית למקומות. במיוחד לתחנת רכבת. פשוט תזמין מונית, תגיד לו לשים מונה, ותוך רבע שעה אתה בתחנה. והקטע בלהחליף רכבות- קודם תברר איפה צריך להחליף, ואז תברר באיזו תחנה הרכבת הבאה יוצאת. זה הכל... בהצלחה!

אקס93

New member
בסוף אני כנראה לא בא

ההורים שלי אומרים שהם לא רוצים שאני אסע לבד והם גם רוצים לראות עם מי אני מסתובב (כי אני ממש תינוק ואני צריך השגחה עם זכוכית מגדלת) אני אנסה לדבר עם דודה שלי שאולי היא תשכנע אותם ותיקח אותי נקווה לטוב, תודה על העזרה לכולם

נטעש

New member
אני מכירה את זה אישית...

האפשרות היחידה היא להביא חבר איתך...

למעלה