האם לספר לחברה שלחבר שלה בוגד בה??

האם לספר לחברה שלחבר שלה בוגד בה??

לפני שנתיים גליתי שחבר של חברה טובה שלי בוגד בה, לאחר התלבטויות רבות סיפרתי לה, דבר שגרם אכשהו לקרע ביחסים שלנו, לו היא סלחה ולמרות שיש לה בעיות ביחסים הם אכשהו עדיין יחד, היא לא בוטחת בו, היחסים ביניהם גרועים אבל הם יחד, עכשיו גיליתי שוב שהבחורה שאיתה הוא בגד אז הוא עדיין בקשר איתה ואני שוברת את הראש אם לספר לה שוב ואז עוד הפעם לצאת הרעה בסיפור זאת שכביכול מלשינה, מצד אחד אני אומרת היא עיוורת בעייה שלה היא רוצה להיות איתו מה אני מתעצבנת, מצד שני הוא מסית אותה מכולם והיא תמיד כועסת על כולם ועליו אחרון שאני אומרת אני חייבתלספר לה אני גם לא רוצה לספר לה מאיפה גליתי ואם בכלל לספר אז שלא תדע שזה בא ממני אני רק רוצה שתדע, איך לספר, אם בכלל להתערב שוב? מה לעשות??? סליחה על האורך.. מקווה שלא יצא מבולבל מדיי...

twigy

New member
אל תספרי

מה שאתה לא יודע לא מפריע לך וגם כבר עברת את הסיפור הזה איתה פעם אחת, רבאק את לא לומדת לקח ?

מפריע לי פשוט שעושים ממנה צחוק,

היא עדיין חברה טובה שלי ולא הייתי רוצה שבסוף תמצא את עצמה עם בעל שיבגוד בה על ימין ועל שמאל..

twigy

New member
אבל היא נהנת לתקוע את הראש באדמה

ולהגיד לא ראיתי לא ידעתי לא שמעתי היית שם בשבילה פעם אחת ואמרת לה את האמת, לא הלך טוב.

תדברי איתו דווקא.

תגידי שזה מאוד מפיע לך בתור חברה טובה שלה. תגידי שאת חושבת שהוא עושה טעות אבל מצד שני זה דברים שהם עניינם של הזוג עצמו. תגידי לו שאת מצפה ממנו להפסיק עם השטויות ושאת באמת לא רוצה להיות שוב זאת שמספרת לה את הדברים המלוכלכים...סה"כ אם הם ביחד כבר כמה שנים הם צריכים סוג של תקשורת. אם הוא מזלזל בכל מה שאת אומרת ולא איכפת לו... אז לכי לחברה שלך. כן, שוב. אם היא חברה טובה ויש לה שכל היא תסלח לך. אם לא - כנראה שהיא לא משהו בתור חברה.

מיטללל

New member
מממ

אני הייתי מתערבת רק אם היה מדובר בחברה באמת ממש טובה שלי. במקרה אחר? לא. זה שהם בקשר (הוא וההיא) זה לא אומר בהכרח שהוא בוגד בחברה שלך. אולי לפני שאת הולכת אליה, תנסה לדבר איתו על זה? איך בכלל גילית?

Cobe Anan

New member
מגיע לה!

אל תספרי לה, למה לך להיכנס לזה? היא בחרה להיות עם הצדיק (שמקפיד על מצוות "פרו ורבו", מסתבר...) אז מה אכפת ל ך ? כל עוד הוא לא בוגד בך, שיבגוד. אם היא רוצה שיעשו ממנה צחוק, זבש"ה! את היית בסדר ונכווית- מסקנה: לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה. תחשבי על זה. זהו.

למעלה