האם לעבור לטיפולו של פרופ משיח ??

האם לעבור לטיפולו של פרופ משיח ??

שלום בנות,
כבר מספר חודשים מנסים להכנס להריון ,(ארבעה חודשים אחרונים עם איקלולמין ) מטופלת אצל רופא דרך הקופה (מכבי) מומחה לפריון, אבל התחושה לא נעימה , 2-3 דקות והבאה אחריה..
מפאת גילי חברה בעבודה הציע לי לעבור לטיפולו של פרופ משיח מומחה לפריון ואני בהתלבטות,
לא היתה בעיה להקלט להריון בפעמים הקודמות (הריון אחד שהצליח ב"ה עם ילדה מתוקה ושניים נוספים ,אחד לפני ואחד אחרי שלא הצליח).
אודה לכם על המלצותכם.

דינהלה1

New member
תשובתי

מצד אחד אני חושבת שבגיל הזה לא צריך לבזבז זמן יקר. מצד שני השאלה מה מה הפרופיל ההורמונאלי שלך ושל בעלך.
האם יש ממצאים חריגים או שהכול תקין? איקקלומין זה להגברת ביציות אצלך האם בעלך עשה בדיקת זרע? אם אתם אצל אותו הרופא מספר חודשים ואין חדש כדאי ללכת לשמוע חוות דעת נוספת. אני לא בטוחה שמבחינת הקופה תהיו זכאים לסיוע במימון טיפולים כי אתם כבר הורים לשלושה ילדים אז אולי כדאי שתבררי גם את זה.

בנתיים אין ממצאים חריגים..

עשיתי פרופיל הורמנאלי וצילום רחם, בדיקת זרע עדיין לא,
הרופא שמטפל בי לא נותן לי אינפורמציה מעבר לזה שהבדיקות תקינות , הוא ממש ממעט במילים, אני מרגישה מבולבלת ולא יודעת מה לשאול , הוא מנחה אותי מה לעשות לחודש הקרוב ובזה זה נגמר, יוצאת מהר לפנות מקום לבאה אחריי,
זו הסיבה שחשבתי לעבור לפרופ משיח באופן פרטי (עם השתתפות של הקופה) העניין הוא שאני לא יודעת עם המעבר לפרופ משיח לא יגרום לי יותר לחץ ואם יש צורך בכלל בהתחשב בזה שלא מצאו בעיות (בדיקת הורמלית וצלום רחם).
אבל אולי הבדיקות מטעם הקופה לא מספיקות ? והזמן נגדי..

אין לנו שלושה ילדים ,אנחנו הורים לילדה אחת מקסימה , היו לי עוד שני הריונות שלא הצליחו, לפניה ואחריה.

דינהלה1

New member
דעתי

אם את יכולה להרשות לעצמך תלכי אליו לקבל חוות דעת נוספת ואז תחליטי האם את ממשיכה אצלו את הטיפול או עם רופא אחר.

למעלה