האם לעבור לתחום ה-QA ?

galgal21

New member
האם לעבור לתחום ה-QA ?

אני מהנדס עם נסיון בפתוח ובדיקות של חומרה ותוכנה. הנסיון שלי ב-QA הוא מועט (כשנתיים בערך) ואני בן 49 כמו כן אני לא עובד כשנתיים. עבודה ב-QA זו אחת האפשרויות שמענינות אותי ואין לי ספק שיש לי את הכשורים המתאימים לעבודה זו. אך השאלה שלי האם בכלל יקבלו אותי לתחום זה (בגלל שלא עבדתי זמן מסוים , בגלל שיש לי נסיון מועט בתחום ובגלל גילי המבוגר)

erandd

New member
כמה רעיונות

היי קודם כל נסיון של שנתיים הוא לא מועט (ולא משנה איזה גיל אתה) הייתי ממליץ לך לבדוק את הכיוונים הבאים: 1. חברות מיקור חוץ (אאוטסורסינג) של QA. הם בד"כ אלה העוסקים בפרוייקטים יותר מסורתיים (QA לבנקים, בזק וכדומה) ולכן אני חושב ששם תוכל לתרום מנסיונך, מאשר לנסות להתחרות בחברות סטארט אפ ששם יש פחות משמעות לידע במערכות "מסורתיות" (LEGACY) 2. כיוון עצמאי כלשהו בתחום הQA. לדוגמה לחבור לצוותים של פרויקט אד הוק. לדוגמה צוות שחובר לצורך מענה למכרז ממשלתי כלשהו. שמת לב שניסיתי להפנות אותך לכיוון ה-"ממשלתי". יש לכך עוד סיבה. אני סבור שלממשל יש יחס מפלה פחות כלפי גיל המועמד וממילא ממוצא הגילאים גבוה יותר. 3. אולי תשקול לעבור קורס בנושאי תקינה (מפת"ח, ISO וכו). תוכל לפתוח בקריירה עצמאית כמייעץ לחברות תוכנה רפואיות ואחרות לגבי תקינה בכל מקרה, אשמח לשמוע מה קורה

למעלה