האם לפינק פלויד יש DVD בהופעה חיה של החומה

The Walrus

New member
לא.

לפחות לא אחד רשמי
. יש לי עותק של הDVD הלא רשמי - bootleg - והוא פשוט מדהים. לעומת זאת, מה שכן יש, זה DVD של רוג'ר ווטרס וקבוצת אמנים מבצעת את החומה בברלין.

LEATHER REBEL

New member
לא משהו רשמי

אבל יש בוטלג באיכות טובה. היריבות בין ווטרס לגילמור מונעת כל הזמן את האפשרות שחומרים יצאו באופן רשמי. אגב, שניהם יודעים שיש בוטלגים בשוק, ואני מעריך שלשניהם יש אותם.

זה לא קשור בכלל לגילמור

לווטרס יש בעלות בלעדית על הפילמים, אותה קיבל במסגרת הסכם הגירושין עם הפלוידים. הוא היחיד שיחליט מה יעלה בגורלם. גילמור אמר זאת בעצמו, כאשר נשאל על כך, בשנה שעברה. וזה שיש בוטלגים בשוק לא אומר שווטרס או הפלוידים מרוצים מזה.

LEATHER REBEL

New member
מי מרוצה?

והיכן בדיוק נאמר שמישהו מרוצה מזה? אפשר להראות לי? הסיבה שחשבתי על ההקשר של גילמור, נעוצה בכך שבכל פעם ששואלים אותו בראיון מה יהיה עם שירים כמו SCREAM THY LAST SCREAM, הוא מתנער מזה באמרו "זה מלפני התקופה שלי, אין לי שום מילה בענין". טוב, אז לגילמור אין קשר לזה.

לא יצא מעולם

הלהקה צילמה חלק מההופעות של "החומה" בשנים 1980-81, בכוונה להשתמש בצילומים בסרט" החומה", אך הרעיון נזנח בגלל שהקונספט של הסרט השתנה. בינתיים התברר שהפילמים בהם השתמשו היו פגומים, והם נגנזו. הם נמצאים כיום ברשותו של רוג'ר ווטרס, מחכים לשיפוץ ולהוצאה לאור, אם ווטרס יהיה מעוניין בכך.

למעלה