האם לפליטי התוכנית הדור הבא לא מגיע 15 דקות

שזטערי

New member
האם לפליטי התוכנית הדור הבא לא מגיע 15 דקות

של תהילה? התוכנית הסתיימה, יצאו ממנה 4 זוגות, וכאילו כולם התאדו באויר. לא שומעים עליהם כלום חוץ מכמה כתבות ריקות עם תמונות חוזרות. מישהוא יודע מה קורה עם הזוגות? מי עדיין ביחד ומי לא. היכן הם בחגים? האמת שהזוג שהכי מסקרן אותי הם ליהי ובן. האם שמעתם משהו מהם או עליהם? חג שמח לכולם

שרית 68

New member
באמת מוזר ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

פעם ראשונה שפליטי ראלטי ככה נעלמים,תיראו את אלירז ואלין עד היום יש להם המון כתבות ותוכניות טלווזיה
באמת הזוי ביותר שככה כולם נעלמו

andy181

New member
במונחים של ריאלטי "הדור הבא" זו תוכנית

כושלת, לכן גם הפליטים של התוכנית הזו פחות מעניינים את הציבור והם יוצרים פחות באז תקשורתי.

puma141

New member
הדור הבא=תכנית מרתקת,שלא כמו האח הגדול ה

התכנית הגרועה והמניפולטיבית של אלעד קופרמן. יש לקופרמן הרבה מאוד מה ללמוד מהדור הבא והמפיקים שלה. שלושה חדשים מרתקים, מסמך אנושי שהסתיים שמלוא הצדק וללא מעורבות ההפקה. קופרמן תפנים-ללא מעורבות ההפקה! יישר כח לדור הבא, מחכים לעוד תכנית

puma141

New member
תגידו לא נמאס לכם מהספקולציות?! קרן ו

ליהי חברות,קרן וגב ביחד-וגם אם לא-מה זה עניינכם כבר? הריאליטי נגמר!מה דעתכם להתעסק בחיים שלכם קצת במקו בשל אחרים? אני הייתי בעד ק ר ן!!! לא בעד קרן וגב, לא בעד קרן וליהי-בעד קרן! הבן אדם הכי אמין שם, הכי טוב בנשמה שלו, ולא מעניין השאר! למה לחפש רע..לחפש משהו שלא קיים? כולם פה שולחים חיצים רק כדי שיהיה רע. לראות רע. למה? תירגעו בקרוב תראו מי נשאר יחד-ומי לא:) ואז נראה מה תגידו על איתן ודניאל שלכם. בטח של תגלו "הבנה" נכון? חחחח ולהכל הבנה. חחחחחח תחשבו רגע-זה מוזר

izmeral1

New member
זה לא מעניין זה סתם כדי להעביר זמן ריק......

מי היא בכלל קרן שחם.סתם אחת שנכנסה וטרפה את הקלפים שני גברים במכה. גם נהנתה וגם אכלה ובסוף לעגה לכולם. בזכות שני דברים הפקה מולכלכת מזוהמת. של תוכנית בזויה.כמו שני הזוכים. אפסים הם לכול דבר. עוד כמה חודשים בכלל. -הם לא יזכרו ואולי רק בדברים רעים. ושני הרע ונעזר בא גב פשטי. אז כסף מלוכלך גם הוא יגמר. גם והוא בבנק. זה כסף גיזל.יש אנשים תמימים שחשבו...אולי זו תוכנית עם הרבה טוב. זה אהבה הרווק הרווקות" פחחהרבה לעג על כמה בחורות טובות.-ותו...... אז פשוט עונים אנחנו לחברים בשעת פני או רגע פני? ואת כאן נהנת לסוג של יחצמות. די חמודה הכסף נבלע לשני טמעים. אותם ציננתי. וכמובן ההפקה הבזויה של ערוץ 10 תרמה להם..אולי חשבה שנהננו. השאה ממה. מהלעג של זוג" שלא זוג. וכמובן מהרבה להקיא על התוכנית. אז זה פורום על אותה תוכנית.הכי דפוקה שהיתה ?כמובן...שלא נהננו. כי מכרו לנו בלוף אחד גדול ולא יותר. אולי בעתיד יבוא משהו אחר להפקות כאלה ויתן דבר נקי מזה.??? אם בכלל. יום טוב לך גם חג שמח לך

puma141

New member
יזמראל קרן נבחרה בזכות עצמה:)תעקבי אחרי

דניאל ואיתן. העיקר נעשה, קרן נבחרה ברוב ענקקקקקקקקקקקק של קולות וזה מראה שהרוב במדינה הזו חכם בניגוד לדיעות אחרות:) מה חשוב מזה? השאר היסטוריה...גם מה שכתבת:)

izmeral1

New member
לא משעמם? תגובה לך פומה.

את יודעת מזה מרימה.אז במרימה נראה לך שהעם סימס.או נתן את דעתו. הצחקת אותי ואת העם מתוקה. ידוע שההפקה ידה בהכול. אתן דוגמה קטנה.-על אתי חזן. היא לא סתם כתבה הקושי עשה את שלו. הבנת ההפקה אמרה להם מתי להשאיר ומתי לסלסק. נראה לך שההפקה תפסיד. ותתן רק את ההסכמה של שני המחחרים היה רק אחד למעשה. השני נכנס לגנוב את ההצגה. וכמו כול הזמן כוח המסמסים. סתם הולך לפח. אז יש גם עוד מזימות והרבה מרימה גם על הראוטר הלכו ההצבעות. זה משחק כול כך מלוכלך.שלא יודעים למה כך זה נעשה. גם באח הגדול יש אותה השיטה.אבל הם הרבה פחות.היו במרימות ובכול המזימות. נראה שאם קרן היתה טובה או חמודה או רק קצת לבבית. לא היו מאהבים בה על אמת כולל אני. הלב תמיד חמודה הוךף רק עם הטוב.ומה שכאן קורה שצריך ללמוד . שהרעים מנצחים.-במשחקים האלה. קרן וליהיא גרינר הם יד להפקה שהשאירו אותם. ליהיא מכרה עם הסכם את עמצה ה להפקה. כולל קרן.-נכנסה למשחק המלוכך רק כאשר גב נכנס. מה ההבדל בן ליהיא לקרן מרחק קטן. זו גרמה לנזק עם אותו סיפור הארוס המבובל? וכמובן עתי בסיפור.מזה מכרה.זה כול פעם שהיא נכנסת לחדר ההפקות מקבלת הסכם כנ"ל קרן מסרים וכמובן בחדר של אותה איריס כולם יצאו מרוצים. הזוי ומוזר .החדר וחדרים של כיאלו איריס או אירסון ואסון....וקרן -.כמובן שלפני היא גם היתה הרעה. ממש לא מסכנה. אבו קומונה חחח אתי רק לשימוש ליהי רק לשימוש יוני רק לשימוש בן רק לשימוש בן כמובן גם לשימוש כול מה שבא ליד קרן רק לשימוש כמובן האחת היא ענבר לא נתנה לישון עד שהיא השיגה את המטרה הבאה גב פשטי זוכרת לילה שלם המתינה לו וענבר משמשת רק מטרה לשימוש היו כמה ימים בא הישתמה זה רע רק לרענן אותך גב לא היה בתמונה.רק קרן.וכמובן ההפקה אהבה את הצייד של קרן . ומכאן אם רוצים בונים גם חומה. וכמו גם הורסים אם את יודעת מזה לב טוב זה קשה להבין באנשים רעים .ועל אנשים טובים גם ולא מגיע להם? אבל לב נקי יש להם אז זה בא מתוק על הללב . חבל שלא היה בקרן טיפה קטנה אחת של טום לב ויחד טוב לב בטח שהיה נראה אחרת . אבל לא זו התמונה. יום טוב לך

puma141

New member
איזמרל,אתמסתמכת על אתי חזן?! חחחחח עוד

מעט גם תגידי שהאח והגדול וקופרמן ואבוט-עשו קנוניה????? לא הבנתי את הקשר בדברייך:) אבל לא חשוב אל תכתבי שוב

בוקר טוב ../images/Emo13.gif לדעתי יש כמה סיבות

ראשית, התוכנית לא הביאה רייטינג גבוה = חשיפה פחותה = חוסר עניין. ב', עיתוי היציאה שלהם גם כן בעייתי, מספר ימים אחרי שהסתיימה התוכנית, נכנסנו לחגים, תקופה יבשה מבחינה טלוייזיונית (תוכניות רכילות יצאו לחופשה, אין מי שידווח עליהם). ג'. אני יודעת למשל שאיתן ודניאל לא מחפשים את הפרסום, להיפך, הם רוצים להעלם מעין הציבור ולחיות את חייהם בשקט (מתוך דברים שהוא עצמו אמר בתוכנית), אז אני מניחה שהם לא מסתובבים במקומות עתירי פפארצ'י. (את גב דווקא רואים לא מעט במדורי הרכילות......) בכל מקרה, אני שמחה לקרוא מדיי פעם גם בפורומים של איתן ודניאל, וגם פה שהם יחד, אוהבים ומאושרים, דייני

שזטערי

New member
למרות שלתוכנית לא היה רייטינג, כל פעם שיוצאת

כתבה על אחד המשתתפים ,יש מיד הרבה טוקבקים. כנראה שנצטרך לחכות לאחרי החגים. שמחה לשמוע שאיתן ודניאל ביחד. ובנתיים שמעתי שגם ליהי ובן נראו במסעדה באזור טבעון ( מקום מגוריו של בן). ושראו את קרן וגב בככר המדינה עם אמא שלו ואחותו. אז מה שנשאר זה לדלות פרטים על אורטל ואורן. אני מרגישה קצת מגוחכת להתעסק בדברים הללו, אבל גיליתי שזה מסיח את דעתי מנושאים שמטרידים ובסופו של דבר עושה לי טוב. חג שמח

leeee2

New member
יש מצב קלוש שהם באמת חיפשו אהבה ולא תהילה???

לפחות דניאל ואיתן אני יודעת שבמודע מתרחקים מהתקשורת כרגע נראה לי שהם מחכים שיעברו 15 הדקות ואז נראה אותם יותר.. הם גם דברו על זה בתוכנית שבהתחלה בטח יעדיפו את הלבד...

לואיזה7

New member
ציטוט מעיתון "ידיעות" של שבת בקשר לליהי וקרן

במדור הרכילות "שליחות קטלנית" ע"מ 64 במוסף "7 ימים" - "ליהי רום, עסוקה בלספר למי שרק רוצה שהיא וקרן שחם, בת זוגו של גב פשטי, שהיו חברות טובות בווילה, לא החליפו מילה מאז סיום התוכנית ".

andy181

New member
יכול להיות שהחברות של ליהי הכניסו לה קצת

שכל לראש ואמרו לה שקרן הייתה מוכנה למכור את החברות שלהן בזמן התוכנית בשקל?!

לואיזה7

New member
יכול להיות שקרן שוב כועסת שליהי מתחברת לאורטל

כמו שכעסה עליה בזמן התכנית שהתקלחה עם אורטל ?! יכול להיות שקרן בדאונט מסיבות כאלה ואחרות ומתכנסת בביתה ?!.............

וזו סיבה לא לדבר ביניהן? מה זה ימי הביניים?

קרן לא צריכה יותר את ליהי, הכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת......

למעלה