האם לפני מילוי טופס DS-260 אני צריך כתובת אמיתית בארה"ב ?

zamir100

New member
האם לפני מילוי טופס DS-260 אני צריך כתובת אמיתית בארה"ב ?

שלום לכולם
אני ממש בתחילת תחילתו של התהליך. עדיין לא מלאתי את הטופס אך נאמר לי שאני אצטרך לרשום כתובת אמיתית בארה"ב, האם המידע נכון?
האם יש טיפים נוספים שתוכלו לתת לי לפני מילוי הטופס?

המון תודה

nirnir1

New member
טיפים-

באיזה שלב בטופס יש לרשום כתובת בארהב ולסמן האם לשלוח לכתובת זו את הסוציאל סקיוריטי .
כאמור זו רק אופציה, ניתן לשנות אח"כ בשלב הכניסה לארהב

נסה למצוא כתובת של משפחה, חברים טובים או משהו כזה, שיוכלו לקבל דואר עבורך, אם יהיה, כאמור תוכל לשנות אח"כ.
ואם לא מלון ראשון. שגם הוא לא מחייב.

טיפים-
אנו בערך באותה שכבת גיל, הטופס הזה פשוט ייאש אותי, היות והחלפתי המון כתובות מאז גיל 16 וצריך לפרט את כולם.
צריך לרשום את כל מקומות העבודה, + כתןבת ואיש קשר וטלפון
וכל מוסדות הלימוד עם כתובת וטלפון
אה, והכל עם תאריכים

וגם ביקורים בארהב נדמה לי בשעשר השנים האחרונות , או יותר.
וביקורים במדינות אחרות בעשר השנים האחרונות.

אז הטיפ שלי - תכין רשימה מסודרת מראש,
אני חיפשתי תוך כדי, ואחרי כמה זמן ללא פעילות הטופס האלקטרוני נסגר !!!

בצד ימין של הדף הראשי בפורום, יש קישור למאמרים,
קרא שם יש גם טיפים שלי בנושא נדמה לי שנמצאים בהגרלת הגרין קארד DV

אפשר גם למלא את הטופס בהמשכים, לשמור תו"כ

הם מודעים לכך שהטופס ארוך ומצריך בירורים - אז אם נתקעים או מתעייפים, אפשר לשמור ולהמשיך אחר כך.
אני חושב שלקח לי בערך 4 שעות לסיים, עם הרבה בירורים תוך כדי לגבי כתובות, תאריכים ועוד.

rita2109

New member
טיפים

לגבי הכתובת- אכן צריך כתובת אבל אפשר לשנות אחר כך. אני נתתי בהתחלה כתובת של חברה שגרה פה ובכניסה לארהב שיניתי לכתובת אחרת.
לגבי המילוי טפסים- מבקשים הכל כולל הכל מקםומות עבודה- למזלי לא החלפתי הרבה מקומות עבודה אז היה לי קל יחסית...אפשר לגשת לביטוח לאומי ולהוציא תדפיס של המקומות עבודה זה מאוד עוזר, מוסדות לימוד עד לרמת בית הספר, כתובות שגרת בהן מגיל 16- לגשת למשרד הפנים ולהוציא מהם רישום חוסך הרבה כאב ראש...חשוב למלא הכל ולא לדלג על כלום או לנסות לחרטט
זה לוקח כמה שעות אבל לא חייבים למלא הכל על הפעם הראשונה, אפשר לשמור ולהמשיך אחר כך ואפשר גם לעשות שינויים במידת הצורך
בהצלחה

למעלה