האם לקחת את הנער לזונה?

האם לקחת את הנער לזונה?

מה דעתכם? האם זה יעזור להרגשת הבטחון באינטימיות שלו עם הבנות? האם רק יהרוס? האם זה נכון בכלל? הנער הוא מתבגר בכיתה י', ללא כל בעיות מיוחדות בשום תחום, רגיל לגמרי. בן למשפחה נהדרת. אני לא אביו. אני אדם שאותו נער בא אליי להתייעץ על הנושא הזה וחיפשתי פורום מתאים לעניין. יירשם בפרוטוקול שאותי אף אחד לא לקח לזונה אפילו לא אני את עצמי ואף פעם. שכבתי עם חברתי הראשונה בגיל 20 פעם ראשונה. עד היום אני מוצא עצמי חסר בטחון עם נשים וכשאני חושב על כך אם הייתי הולך לזונה בגיל 15-16 אני לא כל כך בטוח לאיזה מסקנה להגיע..מה זה היה "משנה" אצלי בהתנהגות או בגישה או בבטחון עם בנות. באופן כללי אני מאוד נגד בגלל העניין המוסרי והערכי שהוא מעל הכל, לדעתי. אבל זה רק אני. חשוב לי ממש לשמוע את דעתכם.. תודה.

בשום אופן לא!

גילוי המיניות צריך לבוא באופן טיבעי ולהיות חלק מאהבה, חיזור, קשר עם בת בגיל המתאים . אין צורך בחינוך מקדים ובטח לא אצל זונה שמטרתה זה להרוויח יותר בפחות זמן ולא ללמד נער את "סודות המין" תאמר למתבגר המתייעץ שכאשר יהיה מתאים ונכון יהיה פעיל מינית ואין יתרון ל"לימוד" אצל אשה מנוסה אלא ההפך, הוא יכול להיות נבוך ומתוסכל בגלל הפערים בגיל . אסור לדלג על החוויות שהן חלק מחיינו ומהתמודדות בהתחלת חיינו כמבוגרים. להתחיל להיות פעיל מינית בגיל 20 זה מצויין ואין קשר בין הגיל הכביכול מבוגר לדעתך לחוסר הביטחון שלך, ישנן סיבות רבות ואחרות.

קושדסי

New member
חגית, ומה אם הזונה נבחרת בקפידה ?

היא יכולה להיות צעירה ולהראות כבת גילו, היא יכולה להשקיע ולא לגמור חפוז..... מדוע את מניחה מראש היא לא תעשה עבודה נכונה ?

Netta79

New member
../images/Emo31.gif אבל ממש ../images/Emo31.gif

פשוט דוחה ! שהנסיון המיני הראשון יהיה עם מישהי שצריך לשלם לה ? איכסססססס והוא לא בן 40 בתול - כולה בן 16 , תגיד לי , יצאת מדעתך ???

tamar two

New member
רעיון גרוע ביותר.

אני מתפלאת שזה עדין משהו שנוער חושב עליו, אני יודעת שפעם היה יותר מקובל ואני יודעת על נער (שהיום כבר מזמן מבוגר) שאבא שלו לקח אותו ואת אחיו בגיל 16 לזונה כדי לצאת מהבתולין עם אשה מנוסה. תן לו ללמוד על החיים בקצב שלו ותגיד לו גם שזה לא מומלץ מבחינה בריאותית!

אתה יודע כמה זמן הוא יהנה?

2 דקות על השעון מאז שהיא מתפשטת... אז בחייאת, איזה נסיון זה יתרום. בולשיט! יש בתפוז צ`אט, שינסה את מזלו...(;

אחי היקר

ללכת לזונה לדעתי זה הטעות ענקית. מסיבה פשוטה שכך לא היה לך ערך למשגל שהיה לך וב. גם הרגש שלו או של כל מי שהיה יהרס כתוצאה מזה. חבל עדיף שיתחבר לחברים בעלי ביטחו עצמי גבוה וכך יעלה לו אט אט הביטחון העצמי. וחוץ מזה שיש בזונות מחלות שאתה אחי היקר לא יכול לדעת לאן הם יקחו אותך. שמע לעצמתי והיתרחק מזונה כמו מאש.

היי..

לדעתי לקחת את הנער לזונה זאת טעות ענקית!!!! דבר ראשון ללכת לזונה זה יוריד לו את הכבוד כלפי נשים.. דבר שני ילד בגיל הזה יש לו זמן..ועם הזמן בא הנסיון.. לדעתי אני חושבת שזו תיהיה טעות ענקית!!!!!! לדעתי אתה גם צריך להגיד לו שזה לא נכון ללכת לזונות.

למעלה