האם לקנות סירופ דיאט זה טוב ??? ואיזה
ת תומרונתם New member מנהל 8/7/15 #2 לא רואה סיבה שלא בעבר הייתי משתמשת בסירופ דיאט ומידי פעם שותה קצת מיץ, שכחתי מזה... זה עזר לי קצת לשתות יותר בעיקר בהריון כשלא בא לי לשתות מים. כמובן שהכל במידה
לא רואה סיבה שלא בעבר הייתי משתמשת בסירופ דיאט ומידי פעם שותה קצת מיץ, שכחתי מזה... זה עזר לי קצת לשתות יותר בעיקר בהריון כשלא בא לי לשתות מים. כמובן שהכל במידה
ת תומרונתם New member מנהל 8/7/15 #4 סירופ דיאט אני התייחסתי בתשובתי לסירופ דיאט שלא מוכן מפירות. מה שנקרא, סירופ פרי בכאילו. כל המיצים והסירופים שמוכנים מפירות לא מתאימים לסכרתיים (או מתאימים רק במידה, ותוך כדי חישוב כמות הפחמימות שבהם).
סירופ דיאט אני התייחסתי בתשובתי לסירופ דיאט שלא מוכן מפירות. מה שנקרא, סירופ פרי בכאילו. כל המיצים והסירופים שמוכנים מפירות לא מתאימים לסכרתיים (או מתאימים רק במידה, ותוך כדי חישוב כמות הפחמימות שבהם).
ת תומרונתם New member מנהל 8/7/15 #6 סירופים עם ממתיקים מלאכותיים כאלו שאת רואה על התווית: פחמימות = אפס.
ה הנריהנרי New member 10/7/15 #8 משתמש זאת השנה השנייה ב"לימונענע". ממש משיב נפשות.. 4 קלוריות לכוס משקה..
ק קליאופטרה היחידה New member 10/7/15 #10 אני פשוט התחתי לעשות לי תה קר ללא תמצית רק עם נענע ולואיזה חצי כפית של תה ירוק וסוכרזית סתיבייה........
אני פשוט התחתי לעשות לי תה קר ללא תמצית רק עם נענע ולואיזה חצי כפית של תה ירוק וסוכרזית סתיבייה........
ק קליאופטרה היחידה New member 11/7/15 #12 ולא כתוב על הבקבוק "לא לסוכרתיים" ???????? כי על הקבוק שאני קניתי של פריגת דיאט כתוב ג0 4 קלוריות אבל כתוב גם בקטן קטן לא לסוכרתיים..............
ולא כתוב על הבקבוק "לא לסוכרתיים" ???????? כי על הקבוק שאני קניתי של פריגת דיאט כתוב ג0 4 קלוריות אבל כתוב גם בקטן קטן לא לסוכרתיים..............
ה הנריהנרי New member 11/7/15 #13 ממש לא, יש חותמת של האגודה לסוכרת.. לא שהחותמת זה ביג דיל, אבל מה יכול להיות פה לא לסוכרתיים?