האם לקנות iriver e100

amirmat

New member
האם לקנות iriver e100

שלום! אז קודם הנה פרטי המכשיר (מצאתי באתר באג) חברת הנגן:iRiver זיכרון:2 GB גודל הצג:2.4 אינטש מסך מגע/או לא:לא גודל הנגן:לא ידוע צבע: שחור יש לו רמקולים ומיקרופון ונגן תמונות ווידיאו לעוד פרטים כנס לכאן: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7212&perur=4 ועכשיו לסיפור שלי: אוקיי עד עכשיו היה לי מכשיר Sansa e250 וחייתי איתו בצורה מעולה, הוא היה מאוד נוח ומספק את הרצונות שלי (הוא גם היה עמיד, לא מת תוך חודשיים) ועכשיו הוא נהרס ולא מוכרים אותו יותר, מוכרים את Sansa FUZE , קראתי עליו והוא נראה לי דומה למה שהיה לי. אבל לפני כמה זמן ראיתי שחבר שלי קנה את ה- iRiver E100 ואת זה שאפשר לשמוע ברמקולים אז מאוד התלהבתי (רמקולים ב-MP4 הוא דבר שאני די חלמתי עליו)קראתי בזאפ המלצות עליו וחלקן היו טובות וחלקן לא לכן אני לא יודע מה כדאי לי לקנות את ה-iRiver או את ה-Sansa Fuze. בדקתי מחירים ושניהם עולים אותו דבר, אם למישהו ממכם יש את המכשיר אז בבקשה שיגיד לי אם זה כדאי תודה רבה לעוזרים

יאיר B

New member
E250 עדיין נמכר פה ושם,

ראיתי בקרביץ למשל. הפיוז הוא המחליף שלו. אני אוהב. האיריבר הזה לא מי יודע מה (למשל עברית הפוכה, מרגיש פלסטיקי לפי הביקורות). אל תבנה יותר מדי על הרמקולים (שומעים איתם כמו בטרנזיסטור - הם קטנים מאוד). את שניהם ניתן להרחיב עם מיקרו SD. זמן הסוללה של האיריבר לא משהו (בערך 12 שעות בפועל לעומת כפול לפיוז).

amirmat

New member
עוד שאלה..

אני אוהב את הענייין של רמקול גם שמעתי אותו וזה נשמע טוב ולמה אתה מתכוון חיי סוללה 12 שעות, זה 12 שעות עם שימוש רמקול או אוזניות. אם אתה חושה שזה MP4 גרוע אז אתה מכיר מכשיר אחר עם רמקולים (עם גבול מחיר נורמלי ודומה לזה של איריבר)?

amirmat

New member
המשך

ושחכתי לרשום ה- SD מרחי גם את הקול או הסוללה או רק את המקום?

יאיר B

New member
באתר איריבר יש מפרט של הנגן הזה,

הם מציינים שהוא עובד מקסימום 17 שעות (בתנאים לא הגיוניים לרוב האנשים ולכן מורידים מהמקסימום כמה שעות ואני מעריך עבודה של 12-14שעות בתנאים מציאותיים). אין הבדל בין שימוש ברמקול או באוזניות מבחינת סוללה (הרמקולים הללו קטנים מאוד). לדעתי לא קיים מכשיר שיש לו רמקולים ואיכות השמיעה דרכם היא סבירה (אם כי המושג סבירה הוא עניין של טעם אישי, יתכן ועבורך זה סביר ועבורי לא). הדבר כולל גם את כל הטלפונים הסלולאריים שקיימים כיום (לאף אחד מהם אין איכות שמע סבירה, עם אוזניות זה סיפור אחר). אם הרמקולים זה נושא כל כך חשוב, אני חושב שהאיריבר הזה הוא הבחירה הטובה ביותר שתהיה לך (גם לאיפוד טאצ' יש רמקול, אבל הוא יקר מאוד). מלבד נגני מדבקה, אני לא מכיר עוד נגנים עם רמקולים. הערה: לא קיים מכשיר בשם MP4, אלא נגן מוזיקה שמנגן גם סרטים (המושג MP4 זו המצאה של נגני המדבקה כדי שאנשים שלא מבינים יחשבו שהם טובים יותר מאלו שנקראים MP3). אני לא מבין את השאלה השנייה שלך. אנא נסח מחדש את השאלה.

amirmat

New member
השאלה השניה

שאלתי אם ה-SD מרחיב רק את המקום במכשיר או גם את העוצמה וחיי הסוללה. ותודה רבה על התשובות שלך עזרת לי מאוד אני אראה מה כתבו לי בעוד כמה פורומים ואחליט מה לקנות

יאיר B

New member
המיקרו SD הוא כרטיס זיכרון.

הוא יכול להרחיב רק את הזיכרון. אי אפשר להרחיב את חיי הסוללה בלי להחליף אותה לחזקה יותר (או לשים עוד אחת אבל אין מקום במכשיר). עוצמת הקול נקבעת ע"י הגדרות הקושחה (זה עניין של היצרנית + התחשבות בחוקים שונים כמו הגבלת שמע של האיחוד האירופאי למשל למכשירים שנמכרים באירופה).

amirmat

New member
תודה רבה

תודה רבה לך עזרת לי מאוד קניתי את המכשיר

יאיר B

New member
אם בא לך לכתוב עליו ביקורת, אני אשמח לקבל

זה יכול לעזור לאנשים אחרים שמתלבטים האם לקנות את הנגן הזה.

amirmat

New member
אוקיי

אין בעיה אני אעשה את זה בעוד כמה זמן (עד שאבין יותר טוב את המכשיר)

למעלה