האם לרונה קינן יש אחים?
0 0mroosh New member 29/10/05 #2 ../images/Emo12.gif גל של שאלות מוזרות מגיע לפורום.. בכל אופן, ידוע לי על שלומציון, אחותה, אני חושב שהיא היחידה, אבל שוב, לא בטוח.
../images/Emo12.gif גל של שאלות מוזרות מגיע לפורום.. בכל אופן, ידוע לי על שלומציון, אחותה, אני חושב שהיא היחידה, אבל שוב, לא בטוח.
N noa08128 New member 29/10/05 #3 שלומצי שלומצי...../images/Emo70.gif זוהר מצלצל לך מוכר חחח האמת היא כותבת נורא כישרונית השלומצי הזאת יש לה טעם משובח. כל משפחת קינן הספציפית הזאת מוכשרת - כנראה מהאבא והאמא .
שלומצי שלומצי...../images/Emo70.gif זוהר מצלצל לך מוכר חחח האמת היא כותבת נורא כישרונית השלומצי הזאת יש לה טעם משובח. כל משפחת קינן הספציפית הזאת מוכשרת - כנראה מהאבא והאמא .
M me597 New member 29/10/05 #4 תשמע מאחורי כל שאלה מוזרה מסתתרת סיבה הגיונית ומוצדקת למדי.. מה שקרה פשוט זה שאני מכיר מישהו ששם משפחתו קינן והוא מאוד דומה לרונה.. מעניין אותי לדעת אם זה אח שלה.. ותודה שעניתם לי
תשמע מאחורי כל שאלה מוזרה מסתתרת סיבה הגיונית ומוצדקת למדי.. מה שקרה פשוט זה שאני מכיר מישהו ששם משפחתו קינן והוא מאוד דומה לרונה.. מעניין אותי לדעת אם זה אח שלה.. ותודה שעניתם לי
ש שישיץ New member 29/10/05 #6 האמת שגם לי קרה די הרבה_../images/Emo79.gif תמיד שאני רואה מישהו עם שם משפחה קינן אני שואלת אתה מוזמן להישאר
האמת שגם לי קרה די הרבה_../images/Emo79.gif תמיד שאני רואה מישהו עם שם משפחה קינן אני שואלת אתה מוזמן להישאר
0 0mroosh New member 31/10/05 #8 אורלי זילברשץ בנאי. נערת החישוקים הבוכיה, את גופה תוכלי לקנות באגורה.