האם לרוץ ישר על אנטיביוטיקה???

Rinat 789

New member
האם לרוץ ישר על אנטיביוטיקה???

הי חברים בתי משתעלת on and off כבר עשרה ימים, זה מוציא אותי מהכלים לא יודעת מה לעשות. כבר ביום הראשון שהיה לה חום (38.9) לקחתי אותה למוקד (זה היה בערב) שם גם עשיתי משטח גרון והכל היה כשורה. כבר עברו עשרה ימים, היא עדיין משתעלת on and off ועושה רושם שהתרופה שההומאופטית נתנה לה...לא באמת עוזרת (שם התרופה : דיפנדר פלוס). ההומאופטית נגד שימוש באנטיביוטיקה, אך כבר היה מצב ששעוליה של בתי היו כאלו שהעירו אצלי נורה אדומה על כן מחר אקח אותה לרופאה רציתי את חוות דעתכם האם לרוץ על אנטיביוטיקה במידה והרופאה ישר תרשום או לנסות ולשכנע אותה שתתן לי עוד הפנייה למשטח גרון (הרופאים של היום לא ששים לתת זאת...כאילו עושים טובה לאנושות וכאלה)

שיעול יבש או עם ליחה?

אם את רוצה אפשר להמליץ על פורומלה מצמחים סיניים שעולה בערך 100 ש"ח (+משלוח 20 ש"ח) שיכולה מאד לעזור, אני באופן כללי גם לא בעד אנטיביוטיקה, זה מחליש את המערכת, כדאי לנסות להימנע אם אפשרי

Rinat 789

New member
תודה יקירה, הלכתי עם בתי היום לרופאה

המדובר בשיעול שהוא לפעמים יבש ולפעמים לח. הרופאה אמרה שהיא לא רואה צורך במשטח גרון : ראות נקיות, כנ"ל לגבי גרון אבל היא ציינה שיש לה דלקת במערכת הנשימה העליונה ונתנה לה סירופ אוקסקטין יעני כרגע אין מצב לאנטיביוטיקה התייעצתי עם ההומאופטית, היא אמרה לי שהיא מכירה סירופ זה וכן כדאי להשתמש בו נחיה ונראה :)

sombol1

New member
תלכו לים פעמים בשבוע גם בילוי וגם ריפוי נשימה

pugile9

New member
רוצה להוסיף תרופת סבתא../images/Emo57.gif

לכל שיעול במיוחד של תינוקות לחתוך בצל לחצי ואז לקוביות להניח לייד הראש של התינוק או אם מדובר במבוגר להריח את הבצל במשך רבע שעה עשרים דקות זה עובד כמו שעון ,לילדים מעל גיל שנה ולמבוגרים ניתן את החצי השני של הבצל לשים בכוס לשפוך עליו כף דבש במשך כמה שעות הנוזלים הופכים לסירופ לתת כל שעה כפית עד שהשיעול פוסק .עוד המלצה אם רוצים למנוע טעם לא נעים בפה סותמים את האף שותים את התרופה שותים שתיה עם טעם אהוב או אוכלים מעדן ורק אז משחררים את האף הילד לא מרגיש בכלל את טעם התרופה. לבריאות

Rinat 789

New member
תודה נשמה...לא עבד עליי, לא יעבוד על בתי :)

אבל אולי יכול לעזור לאחרים תודה יקירה :)

למעלה