האם לשוב לחוג?

גיאcho

New member
האם לשוב לחוג?

לפני שנה בדיוק עזבתי חוג של אומנות לחימה (יש בזה ג'ודו קארטה וג'ו גי'טסו), עזבתי משתי סיבות : 1.המערכת הייתה לי צפופה מידי היו הרבה ימים שחזרתי ב 15.30 ויום אחד שחזרתי ב 17.00 והחוג מתחיל ב 7 אז צריך בשעה 6 להתחיל להתארגן. איך שראיתי את המערכת אמרתי שאני לא יכול להמשיך בחוג כי אני יחזור לבית מותש לגמרי. 2.הייתי תקוע מול משחק מחשב שחרשתי עליו,חרישה במלוא המובן,שרציתי לשחק במשחק כ"כ ששיחקתי בו בזמן שהייתי יכול להיות בחוג התחלתי להיגמל ממנו לפני חודש כי זה גרם לעלות במשקל ולבזבז זמן יקר. עזבתי בלי לומר שלום למאמן פשוט יום אחד הודעתי לחבר שלי שאני לא רוצה להמשיך בחוג. והוא הודיע לי שהמאמן שואל לשלומי ושהוא לא יודע מה קורה איתי וזה שלא באתי להודיע לו פנים מול פנים שאני עוזב לא היה בסדר. ובכן השנה יש לי מערכת יותר קלה (יב') ועזבתי את המשחק הדפוק ששיחקתי בו. וגם לפני חודש נכנסתי לכושר (בריצה) ואני כל היום חושב איך להתאמן כדי לפתח שרירים,וגם טיפונת לצבא. אתמול ראיתי את חברים שלי מהחוג שאמרו לי שהמאמן עדיין שואל עלי ורוצה שאני אבוא לבקר לומר שלום. האם שווה לי לחזור? כמה הערות: זה חוג שלפעמים הולכים מכות קסאח,שזה נותן לך תחושה שאתה רוצה לעזוב מדי פעם. יש בחוג איזה אחד שתמיד עושה איתי פייט רציני עם מכות כמו שנותנים בתחרויות איפלו שהמאמן אומר לעשות קרב חלש, אחרי זה אין לי כוח לעוד קרבות וגם מאד כואב אחרי. החוג עולה דיי הרבה כסף. וגם לא ממש נעים לי להסתכל למאמן שלי בעיניים אחרי שעזבתי בלי לומר לו מילה,אני חושב שהוא נעלב. אני רק ירגיש כמו טיפש שהוא ישאל אותי למה עזבתי (ובאותו זמן אני גם יחשוב על המשחק הטפשי), וגם אין לי הסבר לתת לו למה עזבתי בלי לדבר איתו שזה ממש יביך אותי. יכול להיות שלקראת הבגרויות ישוב לח. כזה שאני לא אוכל ללכת לחוג לפרק זמן מסוים.

Black Jane

New member
השאלה היא אם אתה רוצה לחזור.

אתה כותב פה בעיקר על דברים טכניים, ובין השורות יש הרגשה שאתה מחפש תירוץ שלא יאפשר לך ללכת, כאילו אתה לא באמת רוצה לחזור לחוג. אם יש לך באמת רצון וכסף, אז למה לא? מה שכן, בקשר לילד שתמיד אחרי פייט איתו אתה יוצא חלש, פשוט אל תהיה איתו. בטוח תוכל עם ילדים אחרים. בסך הכל, השיקול הוא שלך
מה יהיה אבל כשיחזרו הבגרויות הקשות? מותר לכם לעזוב באמצע?...

גיאcho

New member
בגלל זה אני מתיעץ

מצאתי יותר סיבות למה לא להצתרף,מאשר להצתרף. בנוגע לכסף אני לא חושב שזה הדבר שיותר מטריד אותי. בנוגע לילד הזה,אני השתדלתי לא להילחם עם הילד הזה אבל קורה פעם ב- נגיד שאני והוא היחדים שנשארו בלי בן זוג לקרב ואז אני צריך להלחם נגדו.ואם אני ידבר עם המאמן על זה ,כולם יסתכלו ויחשבו דברים נכונים ופחות נכונים,מצב לא נעים,וגם הילד הזה יכעס עלי יותר(יש לו מזג אלים). אני חושב שאני אלך לחוג לראות את המאמן לראות את הרמה של החוג,ולהתייעץ עם המאמן לגבי התקופה של הבגרויות לראות אם כדאי לי או לא. אני רוצה להתמקד בשאלה הזאת- אבל איך אני ידבר עם המאמן על זה שפרשתי בלי לדבר איתו?,זה מצב מאד מביך =/.

MidNight Flame

New member
לדעתי,

אתה צריך ללכת לדבר עם המאמן. לגבי השיטה? עברתי הרבה אומנויות לחימה בחיי (מג'ודו דרך אייקידו, קרב מגע, לחימה משולבת וכמה סוגים של קונג פו) וגיליתי שאיפה שלא טוב לי באמת אני פשוט מאבד עניין מתישהו, התקבעתי בסוף על סוג מסויים של קונג פו. אני במקומך הייתי מדבר עם המאמן ומחפש אומנות אחרת / מקום אחר שאולי תהנה בו יותר.

גיאcho

New member
כן =/

גם בזבזתי על זה כסף דרך Paypal אבל פרשתי,אולי אני יוריש מתישהו את השחקנים לילדים שיהיו לי XD

אההההההההה!!!../images/Emo48.gif

התמכרת למייפל סטורי??? רבאק, אתה תיכף בצבא! מייפל סטורי? תתבייש לך!

הדרוש29

New member
אמ.. כנס :)

אם זה באמת חשווב לך, תחזור לזה... אתה תמיד יכול לנסות לשלב את הכל ביחד, זאת אומרת את הלימודים והחוג :) בהצלחה

למעלה