האם לשקר?

eranmc

New member
האם לשקר?

הייתי בכמה מקומות וכולם שאלו אותי אם יש לי ניסיון ואמרתי שלא. הם אמרו לי "אנחנו מחפשים מישהו עם ניסיון". האם צריך לשקר ולהגיד שיש לי ניסיון? כי אני לא יכול להשיג ניסיון בלי לעבוד איפשהו

eranmc

New member
יש

שלחו אותי היום לבר בב"ש וגם שם ביקשו עם ניסיון, הבחורה מיררה בקולה "אבל אמרתי לו רק עם ניסיון"

Ronnie O

New member
מממ.... אז כדאי שתתחיל לשכוח

מלהתקשר למקומות. פשוט תבוא, תציג את עצמך. תעשה קצת רושם... אל תסמוך על זה שהם ירצו אותך רק בגלל שיש לך קול יפה וסיימת קורס

eranmc

New member
לא התקשרתי, הלכתי לשם

היא הסתכלה עליי במבט מרחם ומסכן "אני ממש מצטערת אנחנו חייבים רק עם ניסיון" אז אמרתי "טוב זה בסדר" עוד דקה היא בכתה שם "אני ממש מצטערת"
כנראה היא מכירה את הבעסה שאין לך ניסיון.

Ronnie O

New member
שמע, אז נסה לבד... במקומות קטנים.

או שתנסה לחלטר בארועים... המקומות שיצטרכו בהם נסיון זה מגה בארים ופאבים

eranmc

New member
חחחח חששתי שזה יגיע

טוב נו, יום ראשון אני אחפש רגלית מקום עבודה גם באולמות.

Symbolic

New member
שאלה לגבי ב"ש

אני עובר לב"ש עוד משהו כמו שלושה שבועות (מתחיל לימודים בבן גוריון). אין לי שום כיוון לעבודה שם, ואני לא מכיר כלום. לדעתך מערכת ההשמה של בארמאסטר תוכל באמת לעזור לי (כמובן אני בוגר קורס שלהם). ומבחינת ניסיון יש לי ניסיון ככה שהכל בסדר בגזרה הזו. יש להם הצעות עבודה טובות לברמנים עם ניסיון? תודה

eranmc

New member
יש 3 מקומות שמחפשים עובדים

שלח לי מסר אני אגיד לך איפה כל אחד נמצא.

המלצה אישית

קודם כל, אל תשקר. שקרים תמיד מתגלים בסופו של דבר וחבל.. חוץ מזה לדעתי כשעובדים בצוות צריכים קודם כל אמון וחבל להגיע למקום, לבנות אמון ובסוף להשרף על שקר קטן שסיפרת בהתחלה. אין מה לעשות, העולם של חיי הלילה הא מאוד קטן וכולם בסופו של דבר מכירים את כולם. חוץ מזה אל תסמוך על אף אחד חוץ מעל עצמך. אני לא מאמינה בקטע של מערכת השמה. לחכות שיגידו לי שמחפשים פה ושם ברמן נראה לי מטופש. תראה קצת אמביציה ותפעיל את הרגליים. אני התחלתי לעבוד יום אחרי שסיימתי את הקורס כי כשעוד הייתי בקורס פשוט הלכתי את כל תל אביב ברגל, כל יום איזור אחר, נכנסתי למקומות, ביררתי אם צריכים ברמנים ו"מכרתי" את עצמי. אתה חייב שיהיה לך ביטחון עצמי. כשהגעתי למקומות בלי נסיון אמרתי להם חד וחלק "יש לי את הבטחון העצמי, יש לי את הרצון והאהבה למקצוע ובזה שאין לי נסיון יש 2 דברים טובים: 1.אני חדשה מה שאומר שייקח לי הרבה זמן להשחק (אין מה לעשות, המקצוע הזה שוחק) ו-2 - דווקא בגלל שיש לי את הידע הטכני ואין לי נסיון תוכלו לעצב אותי לצורת העבודה שמתאימה למקום. ת'כלס זה עבד. כשיצאתי מהקורס היה לי מבחר של מקומות לעבוד בהם. אז המלצה אישית, פשוט תעשה את מה שעשיתי. לדעתי זו השיטה הכי טובה למצוא עבודה ולצבור נסיון. יש המון מקומות ותמיד יש מי שייתן לך את הצ'אנס. כמו שאמרתי בהתחלה כשלא היה לי נסיון והלכתי לראיונות: "מזה שתתנו לי לעשות התלמדות לא תפסידו שום דבר, אבל אם לא תתנו לי לי לעשות התלמדות אולי תפסידו ברמנית טובה". בהצלחה!

יקיר85

New member
הבעיה היא לא בו אלא בעיר בה הוא נמצא

מניסיוני בבאר שבע בכל באר יש רשימה של 30 ברמנים שממתינים שברמן אחד יתפטר/יפוטר הקימו באר חדש בעיר ואחרי יומיים (עוד לפני הפתיחה) כבר יש לו יותר מדי ברמנים אין מה לעשות מבאס... בלי פרוטקציה קשה למצוא עבודה כברמן בעיר הזאת...

אני משערת שאתה מכיר את ב"ש טוב ממני

דיברתי בכלליות מהנסיון שלי, אני לא יודעת איך זה בב"ש, אני יודעת איך ה בת"א. אם זה לא רלוונטי אז בקטנה. הכוונה היתה טובה.

maxfain

New member
חבריקו..

בת"א אתה חושב שזה אחרת? לכל ברמן יש לפחות 3 ברמנים להביא לאותו מקום במקרה הצורך.

maxfain

New member
תראה..

אם תשקר, אז הברמן שיעשה לך את ההתלמדות יעלה על זה שאין לך כלל נסיון תוך בערך 2 דקות, מה שאומר שבערך בדקה ה3-5, אתה כבר מחוץ לאותו בר - עם כתם. המלצה שלי, תתחיל בקטן. מסעדות שיש להם ברים, סטייל מוזס או בלאק, בדרך כלל הם ברמה גבוהה. חברות שמספקות שירותי בר בד"כ גם לא דורשות נסיון. יש המון אופציות, אני אישית התחלתי בפאב, אבל עיקר השרות שלי היה למלצרים. ד"א, מצאתי את המקום דרך "חיפוש ברגליים", ככה מצאתי גם את כל שאר העבודות שלי, מעולם לא השתמשתי במחלקת ההשמה ואני עובד בתחום כבר שנתיים.

למעלה