האם לתת הזדמנות לזוגיות ?

האם לתת הזדמנות לזוגיות ?

בעבר הייתי במערכת של חברות 10 שנים זה היה החבר הראשון הרציני אני חתכתי כי הבנתי שזוגיות התחייבות של ולהזדקן יחד לא תהיה שם כבר כמה שנים טובות חיה לבד אבל המצב הוא שצריכה נפש חיה לצידי נכון יש חברות שעוזרות שאני צריכה לא הכי בריאה וזקוקה לעזרה לפעמים אני אשה רכה ועדינה ומאד קשובה לסביבה יודעת להיות שקטה וגם סוערת אבל עם עודף משקל שמנה ושקטה כמעט שלא יוצאת מהבית שלי ועסוקה בכתיבה ובעבודת יד בכמה חודשים אחרונים המצב השתנה התגעגעתי מאד לשיחות שקטות ולסחיפה והאמת התגעגעתי לזוגיות חמה כמו שהיתה לחיבוק לשיחות ולשינה המשותפת בצוותא אולי הגיע הזמן להתמסד לוותר על החופש חושבת על זה המון בכמה חודשים אחרונים כיום יש גם מי שמבקש להתמסד לצידי דברנו שעות משך החודשים האחרונים הוא חזר לארץ מחו"ל , דבר איתי אתמול בטלפון כל כך התרגשתי ,ממש פרפרים בבטן בעבר הבחירות שלי לא היו מוצלחות נפלתי בגלל נוכלים כמה פעמים ואני משקשקת מפחד ומהתחייבות אני מפחדת ממשהו קבוע אבל צריכה מישהו קבוע שיארח לי חברה ואנטימיות חופשי וזמין ותשמע זו דילמה שלא חשבתי שאגיע אליה נסיכות לא יודעות מציאות ואהבה הן נותרות בחלומות וסובלות במציאות מה אתם אומרים , איך להיות זהירה איך לבחון את מערכת היחסים שהיא אמתית איך לדעת שהוא רציני לא נוכל

noa128

New member
שלום לנסיכה ../images/Emo20.gif

מאד מובן לי החשש שלך, נפגעת בעבר ועד היום לא הצלחת להשיב לעצמך את מידת האמון בעצמך ובבני זוג פוטנציאלים. התשובה לדעתי נמצאת בכותרת שאלתך - תני הזדמנות. הזדמנות אינה אומרת בהכרח התחייבות, בהזדמנות נותנים סיכוי, הולכים לאט, בונים, זורמים - ובמקביל נזהרים מפגיעה. הייתי מציעה גם (אם תוכלי) לגשת לטיפול, לבד, טיפול שבו תכירי את עצמך ואת אותו חלק שלך בקשרים הקודמים שהוביל אותך לזרועות "נוכלים", שהפך אותך פגיעה, תצברי בטחון בעצמך ובשיקול הדעת שלך ותלמדי מיומנויות זוגיות שונות, בכך תגדילי את סיכוייך להצלחה בהמשך - למידה מטעויות היא בעיניי המתנה הגדולה שאת יכולה לתת לעצמך, מתנה שתיתן סיכוי לעתיד זוגי כפי שאת רואה אותו. ושמחה שבאת לספר לנו.

צלליתה

New member
בטח לתת הזדמנות

אבל הזדמנות זהירה, הזדמנות כזאת שלא תוביל להתרסקות אדירה. שמתאהבים נורא רוצים לתת הכל (שאני מתאהבת אני רוצה לתת כמה שרק אפשר), אבל מה, כדאי לתת לאט לאט, לתת רק שאת בטוחה שהצד השני ראוי לנתינה שלך. אבא שלי נתן לי עצה מצוינת - לעולם אל תתני לגבר כסף. אני תמיד הייתי קצת מרדנית ולא תמיד עושה מה שאבא אומר, וכך יצא שפה ושם נתתי לגברים שבחיי כסף. תמיד, אבל תמיד הצטערתי על זה. אז כסף למדתי לא לתת. מה אני כן נותנת? את הזמן שלי, את תשומת הלב שלי, פפינוקי בית כאלה (מגבות גדולות ונקיות, אוכל מבושל, את השלט של הטלויזיה). אם תשאלי אותי, כל הנ"ל הרבה יותר שווים מכסף. אבל אם מתברר שהאיש אינו ראוי, ואני מתחילה להצטער על הנתינה, אני מסוגלת לספוג את העלבון הרבה יותר בקלות כאשר לא מעורב כסף. למה זה? לא יודעת. כסף זה ענין מסובך. כיף לך שיש לך פרפרים בבטן. מאחלת לך שיצליח לכם.

אני מתחברת למה שכתבת מאד

אבל היה משפגש והחששות שלי היו נכונים הוא הסתיר ממני משהו רציני והוא הממדים החריגים של גופו שפתחתי דלת ראיתי פנים מוכרות אבל המשקוף היה קטן הוא נכנס על הצד והלב שלי ישר נפל לרגליים אם היה מדבר על העניין הייתי מוכנה לזה כל השנים לא שמתי לב למראה החיצוני אבל לאחרונה זה כן מפריע לי האסטיטיות למראה הגוף ןליופי כאחת שממש לא דקה , יש לי עודף משלי אני מבינה אותו , אבל נרתעת מהעודף בכל מקרה היו שתיקות והוא אמר שפחד מזה אבל הבנתי שהקשר יהיה קשר של פשרה, הוא לא מוכן לקשר של פשרה לכן לא יתקיים חבל כי הפעם הייתי מוכנה לנסות לבנות קשר זוגי

noa128

New member
לא תאמיני נסיכה, אבל לא שיניתי את

דעתי וגם לא את הצבעתי בעד "תני צ'אנס". בואי נחשוב רגע על האיש הזה לא כפשרה ואכזבה, אלא כמתנת ידידות, ואם הוא אכן זהב מתחת לכל מה שראית - יזהר הזהב הזה עוד עם הזמן ואין לדעת מה יקרה. דיברנו כאן בעבר על "לתת הזדמנות שנייה", נדמה לי שאז זה היה בהקשר של בליינד דייטים, וסיפרתי כאן על מישהי שנוצרה לה כימיה מופלאה עם איש בקשר טלפוני וכשפגשה אותו נפלו פניה. אמא שלה אמרה לה "תני לזה הזדמנות, בלי לחץ, ואל תשכחי שלפני שפגשת אותו רצית בו". הזוג הזה חי ביחד כבר המון שנים ומגדל ילדים משותפים. גם לי היה פעם כזה, איש שכשפגשתי בו פיזית בפעם הראשונה נפלו פניי, ואחרי איזה זמן לא היה מדהים ממנו בעיניי - הכל בראש (ובלב) כידוע
וספרי לנו גם איך נראה יומך מחר, טוב?

kisslali

New member
שלום נסיכה

מבינה את הרתיעה שלך מקוה שזה באמת רק עניין של אסטטיקה ולא דרישות מוגזמות, מקוה שהוא יצור קשר ושתתני לו ולך צ'אנס לבדוק ולהחליט אחרי כמה פגישות ולא אחת. הרבה הצלחה ללי

הוא עלה וירד כמו כוכב שביט

נעלם לא השאיר עקבות ושם דרך להגיע אליו איך אמר אני זה לא פשרות , או קליק מהתחלה או שאני לא פה הניתוק קצת כואב אבל המחשב שלו מנותק מקווה שיבוא יום ונדבר שוב זוגיות אין מה לדבר , במיוחד אחרי ההעלמות שלו האמת עכשיו הרבה יותר שקטה ורגועה הוא הצליח להוציא אותי משלוותי

noa128

New member
יכול להיות שהוא נפגע?

מציעה לא לקפוץ למסקנות, אולי הוא פגוע, אולי ההבנה שהוא "פשרה" פגעה לו בדיוק בשן הכואבת ובכלל לא בטוח שכך הוא מתנהל בזוגיות, אפשר להבין שזה "דפוס" רק כשזה חוזר על עצמו, ואם לא יהיה קשר לא תדעי לעולם אם אכן כך הוא. נראה לי יופי של טסט קייס להבין את חלקך שלך בהתקשרות, לטובת העתיד וההתחלה החדשה, ואולי אפילו לנסות לגשר אליו בחזרה. לשלוח מייל ולראות מה יהיה. מזכירה לך כמה חיכית לפגוש בו.

למעלה