האם מאיר מופיע ביום העצמאות? ואם כן איפה..
א איף New member 15/4/10 #3 היי, עד כמה שידוע לי הוא לא מופיע ביום העצמאות... וגם לא הופיע בשנים הקודמות ביום העצמאות , אז כנראה שגם השנה לא. שמישהו יתקן אותי אם הוא יודע משהו אחר
היי, עד כמה שידוע לי הוא לא מופיע ביום העצמאות... וגם לא הופיע בשנים הקודמות ביום העצמאות , אז כנראה שגם השנה לא. שמישהו יתקן אותי אם הוא יודע משהו אחר
O odery New member 15/4/10 #4 אני לא מדמיינת את מאיר עושה חלטורות סטייל יום עצמאות הוא מרגיש לי שווה יותר
א איף New member 16/4/10 #5 ../images/Emo6.gif האמת שקראתי בעיתון כמה הם מרויחים על החלטורות האלה באותו ערב....תאמינו לי , אני שוקלת הסבה מקצועית.
../images/Emo6.gif האמת שקראתי בעיתון כמה הם מרויחים על החלטורות האלה באותו ערב....תאמינו לי , אני שוקלת הסבה מקצועית.
O odery New member 16/4/10 #6 אני כוכך גאה בטעם המוסיקלי האנושי שלי אלה שבראש הפליילסט אצלי לא יעשו כאלה דברים
א איף New member 16/4/10 #7 גם אני גאה בטעם המוסיקלי שלך../images/Emo3.gif למרות שהייתי שמחה להופעה של מאיר בבימת הבידור המקומית אבל זה לאו דווקא ביום העצמאות.
גם אני גאה בטעם המוסיקלי שלך../images/Emo3.gif למרות שהייתי שמחה להופעה של מאיר בבימת הבידור המקומית אבל זה לאו דווקא ביום העצמאות.