האם מאמני התעמלות חייבים להיות בכושר?

אמא לה3

New member
האם מאמני התעמלות חייבים להיות בכושר?

מאמני כדורגל יכולים להיות...שמנים. אבל, מה לגבי מאמני התעמלות? ובמיוחד אלו המתוייגים כ"שומרים". אין ספק שבספורט ובהתעמלות בפרט, מאמנים חטובים זוכים ליותר אמינות, הרי מאמנת חטובה (ובמיוחד עם יש לה מבטא רוסי...
)בטוח יודעת מה היא עושה... ובכל זאת, כולנו יכולים לחשוב על מאמנים מעולים הסובלים מעודף משקל. כושר גופני טוב למאמנים הוא מרכיב חשוב בעבודתם, אבל...האם הוא הכרחי? מה דעתכם?

Xx ofek xX

New member
אבל כושר גופני לא תמיד אומר שהגוף רזה

המאמן יכול להיות בכושר מצוין אבל בגלל שהוא קצת זקן אז כמעט תמיד תהיה לו איזה כרס או משהו כזה
למשל המאמן שלי אי אפשר להגיד עליו שהוא חטוב(בן 50 או משהו כזה) אבל הוא ממש חזק ובגיל שלו הוא עדיין עושה מדי פעם ברגים ופליקלאקים ודאבלים וכאלו

Xx ofek xX

New member
לגבי שמירות

אני לא יודעת אם זה מפריע כי יש אצלנו גומיות כאלה כמו בלונה פארקים שבהתחלה שלומדים תרגיל הגומיות זה במקום השמירה

chuch1

New member
ממש

לא חושבת שיש צורך בכושר ברמה גבוהה, כן יש צורך בכושר בסיסי כדי שהמאמן או המאמנת יוכלו לרוץ לאורך הפס האקרובטי ולעזור למתעמלת שעושה שרשרת אלמנטים ולא שיתעלפו באמצע אבל ממש לא מאמינה שיש צורך בכושר גופני טוב! והרי ההוכחה: אנוכי!

רצוי אבל לא חובה

רצוי שהמאמן יהיה בכושר וייראה טוב, כי מאמן כזה גם יזכה ליותר אמינות, וגם ישמש דוגמא אישית ומודל לחיקוי למתעמלות. למרות זאת, אם המאמן לא בכושר ולא נראה טוב, זה לא אומר שהוא לא יכול לאמן, הוא יכול, ויש אמצעים אחרים ופתרונות כדי לעקוף את הבעיה שנוצרת, אך יש בעיה, ואי אפשר להתעלם ממנה. וזה נכון גם לגבי מאמני כדורגל או כל ספורט אחר, אני לא רואה כאן הבדל בין התעמלות לספורט אחר, למרות הנושא של השמירה, כי כמו שאמרתי לשמירה יש פתרונות (כמו למשל ריתמה/חגורת שמירה), מאמן נוסף ששומר, פחות שמירה ועוד ועוד).

למעלה