האם מדובר באמיניות? 18+

mister v6

New member
היי חברים,
אני אנסה לקצר,
אני נשוי +2,
אשתי היא אישה מאוד מינית,
אני גם רציתי לחשוב שאני כזה כל החיים,
הרגשתי שאני במרדף להוכיח לעצמי משהו,
אני כן יכול להגיע לאורגזמה ומרגיש צורך בכך לפעמים אבל לרוב אוננות מספיקה כדי למלא את הצורך הפיזיולוגי,
מלווים אצלי תחושות שנעות בין ניתוק לסימן שאלה לגבי מידת ההנאה שניתן לקבל מיחסי מין,
כאילו יש פער עצום בין מה שקורה בפועל עבורי לבין הרעיון החברתי והתפיסה החברתית,
מרגיש שאני מפספס משהו,
מצד שני מאוד מתחבר לרומנטיקה ולקשר רגשי ולרעיון של משפחה,
מה דעתכם האם מדובר באמיניות או לא?
תודה בכל מקרה ולילה טוב לכולם

k500

Active member
מנהל
שלום,
א-מיניות מוגדרת כחוסר משיכה מינית כלפי אחרים או משיכה מועטה. ייתכן שמה שאתה קורא לו "מידת ההנאה" הוא בעצם מידת המשיכה או הרצון שלך לקיים יחסי מין? את זה אתה צריך לברר עם עצמך ולראות למה הכוונה. כלומר, האם אתה רוצה לקיים יחסי מין עם אשתך? אתה נמשך אליה מינית? יכול להיות שכן, אולי במידה נמוכה וגם זה בסדר. אם לא כל כך, אז שווה לך להמשיך ולגלות האם אתה א-מיני.
לדבריך יש פער בין מה שקורה בפועל לבין התפיסה החברתית וזה בדיוק הפער שאתה צריך לגשר עליו, כלומר לשאול את עצמך את השאלות הללו. מה אתה באמת רוצה? אם לא היית צריך לשכב עם אשתך, האם היית מרגיש יותר טוב עם זה?
בנוסף, אפשר להיות א-מיניים ועדיין להימשך רומנטית ורגשית לאחרים ולהרגיש גם משיכה לאחרים, לא תמיד על בסיס מיניות כלשהי.

בסופו של דבר, אף אחד לא יכול לדעת או להחליט עבורך אם אתה א-מיני או לא, זה משהו שרק אתה יכול לדעת ולהרגיש עמוק בתוכך, אחרי שהבנת מה זאת א-מיניות, האם אתה נמשך לאחרים/ות ובאיזו מידה ומה אתה באמת מרגיש בפנים. אז אנחנו לא יכולים להחליט עבורך, אבל כן יכולים לעזור לך, לענות על שאלות, לדייק את הדברים, לתת לך מידע נוסף על א-מיניות והאם אתה נמצא שם. לא תמיד יש לכל דבר תשובות מחץ, אך לעיתים השאלות חשובות לא פחות.

מקווה שזה עזר קצת במשהו. אל תשכח שאנחנו כאן תמיד ומוכנים לעזור בכל עת. אל תהסס להתלבט, לשאול עוד ולשתף. בהצלחה :)

למעלה