האם מדובר בפסנתר כנף...

four seasons

New member
האם מדובר בפסנתר כנף...

קאלסי שמשולב בעזרים דיגיטליים או פסנתר כנף דיגיטלי?

four seasons

New member
התמונות הם פסנתרים של...

חברת "רולנד", לדעתי הראשון הוא כנף קלאסי שהוסיפו לא לוח דיגיטלי ומסך, השני כנף דיגטלי, והשלישי ניצב דיגיטלי... מבין הפסנתרים איזה צליל אהוב עליכם, ימאה או רולנד, אני מתכוון לפסנתרים הדיגיטליים או הקלאסיים...

ההורים שלי רצו לקנות לי...

את השלישי. בסוף קנינו פסנתר צד יד שניה באותו מחיר (5000 ש"ח). אני שונאת דיגיטליים, היה לי פסנתר דיגיטלי מאז שהייתי קטנה, הם נאחסים לדעתי. פדל או לא פדל..!

four seasons

New member
את מרוצה מהפסנתר?

הניצב, כל כמה זמן צריך לכוון אותו, לדעתי הפסנתרים הדיגיטליים שבונים היום צאוד קרובים לדבר האמיתי, אבל באמת מאוד יקרים, אבל כמו כל טכנולוגיה חדשה, זה יקר בהתחלה והופך להיות זול יותר... אגב ראיתי בכלי זמר בדיזנגוף פסנתר ניצב (נידמה לי שהוא משופץ) ונמכר כחדש ב5200 ש"ח, בכל אופן אני לא בטוח לגבי הצליל שלו.

כן, בהחלט

יחסית למחיר שלו, הפסנתר הוא אחלה. אני לא זוכרת כל כמה זמן צריך לכוון, אבל אחרי ארבעה חודשים הייתה לי בעיה עם מיתר אחד שהשתחרר, חוץ מזה לא היתה לי שום בעיה איתו. אני ממש לא אוהבת פסנתרים דיגיטליים, הם קרים ולא משתווים לדבר האמיתי. במכון המוזיקה בבית הספר יש פסנתרים מעולים, ושומעים שהצליל שלהם הרבה יותר חד ויפה מאשר בפסנתר שלי, אבל כרגע לי זה לא עושה המון הבדל כי רק התחלתי (שנתיים).

four seasons

New member
איזה פסנתר מדובר

ראיתי פסנתר רוסי ב5000 ש"ח, איך אני לא יודע שאני לא נופל, לגבי הבדלים את צודקת. הכי מדהים זה הצליל של פסנתר כנף והקלות והזרימה בפריטה ולא רוצה בכלל להתחיל להתייחס לצליל. בהצלחה וכיף לך שיש לך פסנתר, גפ אני רוצה:)

למעלה