האם מה שאני עושה זה בסדר בבקשה תכנסו

itaiprz1

New member
האם מה שאני עושה זה בסדר בבקשה תכנסו

שלום לכולם אני חדש פה אני בן 16.7 ואני ראיתי תסרט ''הסוד'' לפני איזה שבוע פתחתי כאן כבר נושא אבל זה יותר מדויק אני ראיתי את הסרט ואני עכשיו חושב רק מחשבות חיוביות כל מחשבה שלילית אני מנסה לרוקן תראש, הדבקתי לי בחדר תמונות של איך שאני רוצה שהחיים שלי יהיה כאילו תמונה של מפתח גוף.בחורות.כסף ,אופנועים... ועכשיו אני כל יום מדמיין במשך 10 דקות אותי עם כל הדברים האלה ועם זה אני רושם במחברת תודות . כאילו תודה שיש לי את החיים הנפלאים האלה וכו... ואני רושם שאלות חיוביות איך זה שאני כלכך מצליח, איך זה שיש לי כלכך הרבה כסף וכו וכו אהואני עושה את מה שההוא מהסרט עושה עם האבן כאילו שם בכיס וכל פעם שאני שם לב אליה אני אומר תודה על כל הדברים שיש לי. אז מה אתם אומרים זה בסדר

efratarfe13

New member
בסדר גמור!!!!

אתה עושה הרבה וזה מצויין! מה גם שאתה משקיע - (מעורר בי הערצה...חח). הייתי רק מוסיפה דבר אחד. כשאתה מדמיין לעצמך את אותם הדברים (אופנוע, בחורות, כסף) דמיין את ההרגשה שדברים אלו מביאים ולא רק אותך והדברים. את ההרגשה הזו תנסה לעורר במשך היום בכל מקום בו יש לך זמן - לא רק בדקות אותם אתה מקדיש לדימיון. בהצלחה
וספר איך הולך לך עם הזמן. אפרת

itaiprz1

New member
תוודה רבה על העזרה

תודה על התגובה אני בתאכלס ביכלל הישתנתי מוציא מחשבות שליליות ומכניס רק חיוביות אני יעדכן על כל הדברים הטובים שיקרו לי

היי

נראה שמה שאתה עושה , זה אכן כפי שמנחה הסרט. אך, האם אתה גם מרגיש התלהבות עם הזמנת הבקשות שלך?

itaiprz1

New member
בהתחלה לא

בהתחלה ההיתי ראש קטן אמרתי תודה רק למה שהיה לי ואז ניזקרתי בסרט להגיד תודה גם על מה שאין והוא ימשך יבוא ושעשיתי את זה הרגשתי יותר טוב

זה בדיוק מה שצריך...

זה בדיוק מה שצריך... מחשבות,אמונות ומעשים חיוביים יובילו לתוצאות חיוביות.. אין מה להתיאש אם זה לא עומד בזמנים שהקצבת לך...פה אתה נבחן..אם אתה מהמתמידים... תראה כל נגן מצליח...כמה שעות הם משקיעים רק בלהתאמן. כשתתמיד ותצליח להגיע לתוצאות טובות ...ההתמדה תהפוך לאהבה...ואז הכל קל! בעז דגני מאמן אישי

למעלה