האם מומלץ להפוך את כוון פתיחת הדלת

חם חם חם

New member
האם מומלץ להפוך את כוון פתיחת הדלת

כדי לאפשר תנועה נוחה יותר בתוך חדר שירותים מאוד קטן? המשפץ אמר לי שאין בעיה להחליף את המשקוף ולשנות את כוון הפתיחה. מה דעתכם? תודה

מאגר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo91.gifכוון דלת../images/Emo59.gif

אם מדובר בלת שרותים שניפתחת לכיוון פנים השרות אין להפוך אותה מסיבות בטיחותיות למשל אם אתה תעמוד שם ומשהו יפתח את הדלת מפבים החוצה אתה תקבל מכה משום שהוא לא יראה אותך ואתה לא תדע תמי הוא פותח את הדלת ראה הוזהרתה המשפץ שלך לא מבין בבטיחות

אם אתה רוצה תגובה מדויקת, מעבר

שכבר קיבלת, תסרטט את השרותים עם פתיחה הקיימת...

דלתות שירותים ודלתות בכלל..

לא הבנתי.... יש איזושהי דלת (לא שקופה, כמובן) שאנו יודעים מי עומד מצד שני... מה זה משנה אם מישהו בפנים או בחוץ. כשהדלת של חדר הילדים סגורה ואתה פותח אותה בפראות אז אתה יודע אם יש שם ילד או לא???? האי נוחות היחידה בדלת שירותים זה שאם לא נועלים אז פותחים לך את הדלת לגמרי לרווחה...[ דווקא בשירותים אני חושבת שזה מאוד לא בטיחותי לפתוח את הדלת פנימה!!!! מה יקרה אם מישהו ירגיש לא טוב, יתעלף ובגלל קטנות החדר יחסום את הדלת בגופו???? הרי בד"כ בשירותים יש חלון קטנטן שאי אפשר להכנס דרכו וצפיפות אוכלוסין רבה.... אני מציעה לך דווקא כן לשנות את הדלת, כי לפי התיאור בעצם עוד יותר לא בטיחותי בשירותים שלך.... יש שתי אפשרויות. האחת כפי שיעצו לך, (ובתבונה) להפוך את כוון פתיחת הדלת . לא כרוך בד"כ בהחלפת משקוף אלא בשינוי מיקום הצירים ואולי החלפת הדלת. אולם צריך לבדוק אם יש לדלת לאן להפתח ושהיא לא חוסמת מסדרון או מעבר בפתיחתה! האפשרות השניה היא להפוך לדלת הזזה (גם לא סיפור) כאן צריך לבדוק אם יש מקום להזזה לאורך הקיר. בהצלחה

מאגר

New member
../images/Emo91.gifלגבי הפיכת הדלת שרותים../images/Emo41.gif|פצ

צר לי שאנשים לא חושבים דלת הזזה בשרותים מאפשרת לכל הנימצאים בסביבה לדעת מה אכלת אתמול ושילשום אם חוש הרח שלהם מפותח המבין יבין דלת שרותים הזזה אינה אטומה לגבי פתיחה החוצה הדלתות היחידות שניפתחות החוצה בעולם הם דלתות הדף דלתות במקומות ציבוריים לצור מילוט תקן דלתות שרותים הינו תקן פתיחה לחלל השרותים מכמה סיבות 1.אטימות טובה יותר 2 .מאחר ודלת שרותים היא דלת שניפתחת פעמים רבות שלא יודעים שהיא עשויה להפתח על מנת למנוע פגיע במי שעבר שם באותו רגע לגבי חדרי ילדים בדרך כלל הדלתות ניפתחות שטח קיר ונהוג גם לדפוק על דלת של חדר לפני שפותחים גם עם זה חדר ילדים כי גם להם מגיע את הפרטיות שלהם נכון שבכיתות לימוד ניפתחות הדלתות החוצה אבל הן ניפתחות לפרוזדורים רחבים ומיועדות למילוט בשעת חרום ואילו היו קוראים את ההוראות היו רואים שיש לסמן קו מפריד בין קו הפתיחת הדלת לקו ההליכה רק שאנו לצערי הרב מדינה של סמוך אז אף אחד לא מקיים את מה שצריך רק אחרי שקורה אסון ויש ניפגעים אבל מי שסייר בביתי ספר בעולם ראה את זה הלכה למעשה לסכום לדעתי לא כדאי להחליף את הדלת לדלת הזזה בגלל הריח כי דלת הזזה אינה אטומה מספיק כמו כן לא להחליף את כיוון הפתיחה מאחר ואם זנ ניפתח לפרוזדור מי שיעבור יקבל את הדלת בפרצוף או בגב ראה הוזהרתה בפעם השניה אתה עשה כרצונך כי זה ביתך

החלף לדלת הזזה

אם אין מספיק מקום לכך בחדר השירותים אז.. ניתן להרכיב את הדלת מחוץ לחדר השירותים

למעלה