האם מומלץ לתת דפניות כמזון לדגי בריכה? מהיכן משיגים?
ע עמיחי צלי בירנבוים New member 30/9/15 #2 דפניות כמזון לדגי בריכה התשובה מחולקת לשתיים באם אתה מחזיק בבריכה דגי גמבוזייה ודגי רוזיבר בהחלט אפשר לתת להם ואפילו רצוי. באם דגי קוי אתה מחזיק בבריכה אין כל צורך ואפילו מיותר דגי הקוי הם צמחונים והגמבוזיה והרוזיבר אוכלי מזון חי (רטוב) להשיג דפניות חיות זה בחורף בשלוליות חורף ,או לרכוש אותם בחבילות קפואות בחניות לדגי נוי רציניות. מקווה שעזרתי חג שמח
דפניות כמזון לדגי בריכה התשובה מחולקת לשתיים באם אתה מחזיק בבריכה דגי גמבוזייה ודגי רוזיבר בהחלט אפשר לתת להם ואפילו רצוי. באם דגי קוי אתה מחזיק בבריכה אין כל צורך ואפילו מיותר דגי הקוי הם צמחונים והגמבוזיה והרוזיבר אוכלי מזון חי (רטוב) להשיג דפניות חיות זה בחורף בשלוליות חורף ,או לרכוש אותם בחבילות קפואות בחניות לדגי נוי רציניות. מקווה שעזרתי חג שמח
ע עמיחי צלי בירנבוים New member 10/10/15 #4 דפניות חיות כמה שזכור לי ניתן למצוא אותם באגני הטיהור של מי הירקון או במכוני מחקר של טיהור מים .בחניות אני לא מאמין שניתן לרכוש אותם. בחניות רק בחבילות קפואות לילה טוב
דפניות חיות כמה שזכור לי ניתן למצוא אותם באגני הטיהור של מי הירקון או במכוני מחקר של טיהור מים .בחניות אני לא מאמין שניתן לרכוש אותם. בחניות רק בחבילות קפואות לילה טוב