האם מוניקה סקס

saar85

New member
היום במועדון הנמלה: מוניקה סקס ושיי

אחרי שני אלבומי זהב ובדרך לאלבום שלישי מגיעה להקת "מוניקה סקס" לצפון במסגרת ליין ההופעות של מועדון הנמלה בימי שבת. את הלהקה יחממו בהופעה של שעה להקת "שייגעצ". אחרי ההופעות תתקיים במקום מסיבה ישראלית והמחיר לערב זה כולל ההופעות הינו 59₪ בלבד למביאי מודעה זו לקופות או במכירה המוקדמת בחנויות הג´אנק בקרית ביאליק ובמרכז הכרמל. קהל המעונין לרכוש כרטיסים להופעה יכול לגלוש באתר האינטרנט: www.theantclub.com או לפנות לICQ הבא: 92023257-יפתח, 27707684-עופר

space girl

New member
יאפ :)

אם אינני טועה הם צירפו אותו כחבר רשמי ללהקה... *אבל אני בטח טועה
...*

ileg

New member
שימו לב!!!

היום הופעה של מוניקה סקס ושייגעצ במועדון הנמלה!!! הולך להיות בן זונה!!! :) לפרטים וכרטיסים אלי לאיסיקיו 116250600

ברור שהולך להיות טוב....

מישו מפה הולך???, מי שהולך פליז שיצלם, ונוסיף את התמונות לגלריה...

Mnementh

New member
כי חבל שפיטר יתבזבז על בס

כאשר הוא יכול לנגן בגיטרה כ´כ טוב...

לא לקחתי... אבל הנה:

(מועתק מהפורום הרשמי) פשוט...וואו! אחרי חודש שבו ניסיתי לשכנע את אימא שלי שתתן לי ללכת להופעה בנמלה היא הסכימה רק אתמול. בכל מקרה בהתחלה, לא הצלחנו למצוא את הנמלה והסתובבנו בקרית חיים ומוצקין. בסופו של דבר, הגענו. בכל מקרה נכנסו להופעה. בערך חצי שעה חיכינו עד ששייגעצ יעלו, ואז הם סימו ופינו את הבמה ללהקה האמיתית של הערב. יהלי, פיטר, שחר ואלדד עלו על הבמה. הם פתחו בשנים חסומות המעולה, שזו היתה הפעם הראשונה ששמעתי אותו, אח"כ את בעיר הזאת המצוין גם כן, ואח"כ את הקונפמריסט (אני חייבת ללמוד לכתוב את המילה הזו בדחיפות!). אח"כ הם חזרו ליחסים פתוחים וניגנו את מילי. אני, בערך כמו כל המועדון התלהבנו. אח"כ הם עברו לעוד שיר חדש שאין לי מושג איך קוראים לו... בכל מקרה אין סיכוי שאני אצליח לזכור את הסדר של השירים... כשיהלי אמר... עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי, התחלתי להתלהב, כי בכל זאת, הפוך בשמש הוא השיר של מוניקה שאני הכי אוהבת. נראה לי כשניגנו את סאן חוזה היתה הכי הרבה התלהבות באולם, כולם שרו והיה מדהים. הם גם ניגנו את אלנבי, ואת השיר הזה לא רוצה לדעת בפזמון או מה שזה לא יהיה. באמצע ההופעה התפוצץ פעמים איזה משהו על הבמה. מהשירים הישנים שמעתי סוף סוף בהופעה אמיתית גם את פצעים ונשיקות, כל החבר´ה, מכה אפורה (למרות שהיה מאוס). אחרי ששחר שר את גשם חזק לאחר בקשות רבות... הוא אמר לילה טוב והם ירדו מהבמה. ואז הם חזרו, וניגנו עוד כמה שירים וסימו עם על הרצפה (הממש מאוס). יהלי גם שר את לא יכול בלי זה... ככה קוראים לשיר, נכון? מתוך האלבום שלו:) היה גם את 180 מתישהו ששחר נראה בו שיכור בטירוף... והיה את איש קש! איך אני שוכחת כל זה? פשוט אני מסתכת באלבומים כדי להיזכר איזה שירים היו... אה והיה את הסיפור המתוק. אני מקווה שיהלי לא באמת רוצה שנאמץ את הרעיון שלו...:) אז אחרי שהיה מדהים ומצויין ומגניב ההופעה הסתימה והתחילה מסיבת רוק ישראלי, וכשיצאתי מהעולם שמעתי פתאום את "השיר שלי" אז הייתי צריכה להישאר לעוד כמה דקות... בכל מקרה ההופעה הראשונה שלי והממש לא אחרונה היתה מדהימה. והגעתי למסקנה שאני גרופית בת 15. וזה בסדר, כי אני ילדה, בת 15 וגרופית של מוניקה סקס. בוקר טוב:) יעל

יפה יפה....

מעניין..., מישהו פה היה???? בהופעה??, לקח איתו מצלמה?? ואתם יודעים, עם אני לא טועה בהופעה בבארבי , הם לא שרו את פתעים ונשיקות....

Mnementh

New member
בכל הופעה מנוגנים שירים אחרים

לפעמים שירים מרכזיים לא מנוגנים... סאן חוזה, כל הח´ברה... ככה זה. תאמין לי, הייתי כבר ב-15 הופעות.

למעלה