האם מוקדם לישון אצלו?

שמש 23

New member
האם מוקדם לישון אצלו?

מה דעתכם? אני יוצאת עם הבחור חודש, והוא הציע שאני אשן אצלו מחר, ואני לא יודעת מה לחשוב על זה: מצד אחד אני יודעת שמה שנעשה אצלו זה יהיה "אוננות הדדית" "עבודת ידיים" ולא יותר מיזה, אז השאלה אם אני אשן אצלו הוא יצפה ליותר מיזה?אני לא אתן לו כי אני עדיין בתולה, ואני רוצה להתקדם עם עוד קצת שלבים.. פעם קודמת שנפגשנו התמזמזנו בלי חולצות באופן כללי יש לנו קליק טוב, יש לנו מה לדבר אחד עם השני ושנינו מראים כוונות רציניות אנחנו מדברים כל יום, השאלה איך הוא רואה כל העניין... אני בסה"כ רואה שזה שהוא הציע שאני אשן אצלו, זה כדי שלא אצטרך בארבע בבוקר לחזור ממנו הביתה שלי אלא שנשאר יחד, אבל מיצד שני מלחיץ אותי מה הוא חושב/ מצפה מיזה? אגב עוד לא פגשתי את המשפחה שלו ולא הייתי אצלו בבית קודם.. איך אתם הייתם מתייחסים למצב במקומי? תודה שמש

magenta73

New member
תשמעי, תראי...

קצת מוזר לי, להתייחס לזה, כי אני לא נמצאת במצב שלך... כבר הרבה מאוד זמן. אבל בכל מקרה, נקודת המפתח בכל מערכת יחסים היא קומיוניקציה. תדברי איתו. תגידי לו. מה שכתבת פה, תעלי לשיחה בארבע עיניים. זה יתן לך תשובות הרבה יותר ברורות מכל ההצעות וההתיחסויות שתקבלי פה בפורום...

שמש 23

New member
אני פשוט אשאל אותו

אם ככה הוא רוצה שאני אפגוש את המשפחה שלו פעם ראשונה??, ושאני מעדיפה לישון בבית...

magenta73

New member
בערך...

עדיף להגיד לו שאת מתביישת מהרעיון של לפגוש את המשפחה שלו, ככה, על הפעם הראשונה. ושאת מעדיפה, בגלל זה לישון בבית. סמנטיקה. זה פשוט נשמע יותר טוב...

Vdrums

New member
אם הוא גר עם המשפחה ולא פגשת אותם

זה לא לעניין מכיוון שלקום בבוקר וללכת לשירותים ולהיתקל באבא שלו בפעם הראשונה זה ממש לא נעים... גם אם תשני אצלו ותגלי שהוא מצפה יותר את לא חייבת לו כלום, אם הוא מעוניין בך הוא יבין אותך ואם תגלי שהוא חלאה את תמיד יכולה ללכת. (אני מקווה שיש לך רכב) שורה תחתונה לדעתי: לא מוממלץ.

שמש 23

New member
נכון,

זה לא לעניין שאני אראה פעם ראשונה את המשפחה שלו בבוקר... עכשיו התעצבנתי עליו שהוא הציע את ההצעה הלא לעניין הזאת... מעצבן!

Vdrums

New member
שמש, אין לך מה לכעוס

הוא הציע זאת כדי להיות איתך וכדי לחסוך את החזרה המטרידה בהחלט לפנות בוקר. שימי חיוך.

mika tal

New member
סיוט..

לא נעים לפגוש את ההורים שלו ליד השירותים.. אבל לפעמים עדיף לפגוש את האבא המגניב, מאשר את האמא הקרציה.. סתם נקודה למחשבה...

נימשון

New member
הגנון של תפוז שלום

נשים לא נותנות סקס! נשים עושות סקס כי הן רוצות וכי כי טוב להן ונעים להן

נימשון

New member
../images/Emo6.gif כן הא.....

ובכל זאת, יש דברים שעדיף לתקן כשהם עוד קטנים...

ד נ י ת3

New member
השאלה שלך כלכך נאיבית ומקסימה

בעיני - היא העלתה אצלי חיוך. טוב.. קשה לי להתיחס.. אני "זקנה" בשביל זה. אל תשני אצלו אם את לא רוצה "לתת" לו (
) כי אם תשני אצלו הוא יצפה שזה מה שיקרה - וילחץ עליך.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo13.gif

לא מניאק, גבר טיפוסי
מה לעשות.. ההורמונים... אפשר להבין את זה. במקרים כאלה אני מעדיפה לא להכניס את עצמי למקום שאני אהיה בנקודת לחץ כלומר - לא לתת פתח בכלל ללחץ. אם היא לא רוצה "לתת לו" (
) שלא תיצור בכלל מצב שזה אפשרי.
(ואני מחייכת הרבה בגלל הנאיביות שלה, זה מקסים בעיני).

sadbird

New member
לדעתי....

אממ, לדעתי הוא בטוח ייצפה לסקס. אין מה לעשות, הוא בן ואתם יוצאים כבר חודש. אבל מצד שני, אני לא יודעת מה טיב הקשר שלכם, מה מידת העומק של הקשר שלכם ואיזה מן בנאדם הוא. יכול להיות שהוא מבין ורגיש ואיכפתי ושזה לא ישנה דבר. יכול להיות שלא. מניסיון, יצאתי עם מישהו ואחרי בערך חודש באתי לישון אצלו עשינו את זה , ובבוקר גם אכלתי ארוחת בוקר עם המשפחה שלו. היא היתה מאוד נחמדה אבל אח"כ הוא נפרד ממני . לא יודעת אם זה קשור, יש מצב שלא, אבל יש מצב גדול שכן.. בכל אופן, אם את לא רוצה לשכב איתו עדיין את צריכה להגיד לו ואם זה לא מתאים לו שיילך להזדיין.נראה לי לגיטימי שאחרי שאת יוצאם עם מישהו חודש את ישנה אצלו, לא חייב להיות סקס והוא אמור להבין ולקבל את זה. זיינתי קצת יותר מידי בשכל, אה?.. בכל אופן, המון בהצלחה. תהני.

למעלה