האם מותר לי לעבוד בתור מע"ר?

גלגולX

New member
האם מותר לי לעבוד בתור מע"ר?

אני בן 18.5 ומגיל 15 במד"א עברתי את הקורסים הבאים: 60,תער"ן,מדריכים. אני רוצה לעבוד ויש לי אפשרות כזאת השאלה היא אם אני יכול מבחינת מד"א והאם זה מותר להשתמש בידע ובתעודות שרכשתי בהתנדבות.

מותר לך לעבוד כל עוד

העבודה שלך לא תיהיה באירגון שמתחרה במד"א כמו באמבולנס פרטי למשל. למעשה - לפי מה שהבנתי לוקח המון זמן עד שמקבלים את הכרטיס של הקורס כדי שלא תתחיל לעבוד באמבולנס פרטי. (אני לא ממש בטוח בקשר לזה אבל זה גם נשמע קצת הגיוני...)

Action force

New member
בנושא התעודות.

במידה ומתעקבות התעודות שלכם. אנא פנו למוטי נווה. יש לו רשימת כל המתנדבים והקורסים של השנים האחרונות.

inbale

New member
איתן נכון שאתה צוחק?

אגב זאת ההזדמנות לעשות אאוטינג למוטי ולקרוא לו : מוטי תסא בחוץ!!!! מוטי הוא סמוי של הפורום...ואתה מוזמן להצטרף אלינו.

גלגולX

New member
אז כולנו בקריאה נרגשת למוטי:

תענה לי על השאלה (אפילו דרך שם סמוי)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה.

גלגולX

New member
יש לי כבר תעודות

ואני לא מתכוון לעבוד באמבולנס פרטי, אלא בקיטנה

Action force

New member
איתן,

כמתנדב אני לא יודע אם מותר לי להפיץ פה את הטלפונים שלו. אז פשוט דפדף מספר דפים אחורה, ותמצא הודעה שרשם ישראל פישר. שם יש את מספר הטלפון של מוטי נווה. אגב, לא ידעתי שהוא סמוי פורום...

Action force

New member
כן.

אני התקשרתי, ובמקרה התברר לי שלא הועברו למוטי הגיליון בחינה. (גיליון בחינה=הטופס שבו רושמים את חניכים הקורסים) מניסיון: למוטי נווה יש רישום של כל הקורסים שנעשו בכל תחנה בארץ. במידה ונעשו בצורה מסודרת! גם אם לא נעשו כך, מוטי יסייע לך לקבל תעודה! תתקשר, תציג עצמך ותבוא על פתרונך!!

יאי

New member
בטח שמותר! ../images/Emo150.gif

מותר לך לעבוד בכל ארגון שרק תרצה גם אם הוא מתחרה במד"א. אצלנו היו לפחות שני חובשים שלמדו בסניף שלנו והשתלמו בו וראיתי אותם באמבולנסים פרטיים. הידע שמקנה לך מד"א אינו מותנה בכך שאסור יהיה עליך להשתמש בו במקומות או במיקרים מסויימים. שלו, אזור שרון, סניף נתניה.

למעלה