האם מחזור?

רוני471

New member
האם מחזור?

שלום בנות ברשותכן רוצה לשאול אני שנה ו5 אחרי לידה ומניקה .אתמול הופיע דימום קטן של חוט של דם טרי והיום קצת יותר האם ככה ניראה מחזור אחרי לידה אודה לתשובתכם רוני

1במיה

New member
גמני התלבטתי בשאלה האם יתכן שהדמם

הקטן שהופיע לפני יומים שלושה (נמשך יום ורבע ונעלם..) זה מחזור. יתכן שכן אם גם אצלי וגם אצלך זה דומהץ אני חושבת שאחרי ההריון הראשון היהלי מחזור יותר רציני אבל גם לא הנקתי אוליזה קשור להנקה?.

גם אצלי זה היה כך

שנה וחודש אחרי לידה- דימומון, יחסתי את זה לעובדה שהתחלתי לעבוד ולכן ההנקה פחתה ולכן...המחזור הגיע, עבדתי רק חודש בעבודה ההיא וחזרתי להנקות תכופות יותר ואכן הוסת לא חזרה, אבל חודשיים אחרי זה הגיע ההריון

1במיה

New member
רק זה חסר לי../images/Emo2.gifאומנם הריון זה אחלה

אבל בא לי שהשתיים שלי יגדלו קודם... בעצם שכחתי יש לי טבעת, אז הריון ירד מהפרק...

רוני471

New member
קרן לא הבנתי הדימום הוכח כהריון?

או שזה המחזור שקיבלת קצת מבולבלת.

גם אני מבולבלת מזה

כי זה לא הריון-ההריון התגלה חודשיים וחצי אחרי, ומצד שני, זה גם לא מחזור שלפני ההריון כי הוא רחוק מדי, יתכןשזה היה מחזור-אבל חודש אחריו לא היה כלום (בעצם חודשיים אחריו לא היה מחזור)

טיפוטף

New member
גם אצלי התחיל הדימום ככה

לא הייתי בטוחה אם כן או לא מחזור. הבא אחריו גם היה כמה טיפות אבל את השטפון האמיתי חטפתי במחזור השלישי. אז כן, זה מחזור. אני הייתי אפילו בלחץ שאולי זה פוליפ או כל מיני כולירות אחרות והלכתי לרופא נשים שאפילו לא בדק אותי ואמר שזה בהחלט כן מחזור, ושכתוצאה מהשפעתה ההורמונלית של ההנקה הרירית של הרחם עדיין מאוד דקה (וזה מה שמופרש במחזור), ובחודשים הבאים תיבנה רירית עבה יותר (וכך אכן בהחלט קרה).

למעלה