האם מחשב כף יד יכול לשמש במקום נייד

ehudkedmi

New member
האם מחשב כף יד יכול לשמש במקום נייד

אני רוצה לקנות מחשב כף יד + הארד דיסק נייד ולהשתמש בהם במקום LAPTOP . האם זה אפשרי? תודה אהוד

ehudkedmi

New member
אני צריך מחשב קל

אני צריך את זה בעיקר לדוא"ל , לשיטוט ברשת , צפיה בתמונות (יש לי כמה ספרים שסרקתי)

לך על נייד - בסופו של דבר זה יצא

הרבה יותר זול. מחשב כף יד יגביל אותך ב-90% מהמקרים למסך הקטן, לתמיכה הדפוקה בעברית, לגודל הזיכרון הקטן.

ehudkedmi

New member
אני צריך מחשב קל משקל וקטן

אני צריך את זה בעיקר לכתיבת מסמכים ומכתבים וצפיה בתמונות(יש לי כמה ספרים שסרקתי). לגבי מקום אחסון אז יש לי הארד דיסק נייד עם 30 GB עם חיבור USB

קנה Sony Vaio או Fujitsu את

המחשבים הניידים המוקטנים שלהם. או את ה-Casiopeia FIVA (נדמה לי קוראים לה ככה). יותר טוב כנס להאנדי בדיזנגוף סנטר, יש להם את כל המכשירים בחוץ, ותראה למה מחשב כף היד מגביל אותך במה שאתה רוצה לעשות.

ehudkedmi

New member
אני צריך מחשב קל משקל וקטן

אני צריך את זה בעיקר לכתיבת מסמכים ומכתבים וצפיה בתמונות(יש לי כמה ספרים שסרקתי). לגבי מקום אחסון אז יש לי הארד דיסק נייד עם 30 GB עם חיבור USB אני כרגע בחו"ל וזז ממקום למקום .

2cookie

New member
דיסק נייד

אפשר לחבר רק לקאסיו e200 או לטושיבה e740.

לא מדויק, ל-E200 ול-E740 ניתן לחבר

התקני USB. לא כל HardDisk מגיע ב-USB ולא כל כונן USB יש לו דרייברים לזה. גם ל-iPAQ ול-Jornada ול-Loox ניתן לחבר כונן קשיח, הבעיה שהחיבורים לרוב עולים כסף רב.

2cookie

New member
נכון.....

אבל לאחרונה שמעתי שפיתחו דרייבר מתאים לקאסיו.

פיתחו ל-DOK, לא שמעתי שלמשהו

אחר. אני לא רואה הצדקה במקרה של הבחור, לקנות מחשב כף יד. הוא יקלל אותנו אחרי זה. הוא צריך מחשב נייד מוקטן, אך בשום פנים ואופן לא מחשב כף יד. מחשב כף יד לא נועד להחליף לאפטופ.

למעלה