האם מייקל ווארטן שחקן טוב???

rifkin1

New member
האם מייקל ווארטן שחקן טוב???

היי לכולם! כל המעריצים ובמיוחד המעריצות של אליאס, טוב נו לא כולם אבל הרוב, תמיד אומרים כמה שמייקל ווארטן הוא חתיך, מדהים, וחמוד. אבל אתם חושבים שהוא גם שחקן טוב? שהוא כשרוני? שיש בו משהו חוץ מפנים יפות? אני אישית חושבת שהוא מצויין ולא בגלל שהוא חתיך בלה בלה בלה... מה אתם חושבים???

Chakotay

New member
אני אחד שתמיד קוטל שחקנים

כמוהו, אבל הוא סה"כ בסדר לדעתי. אני רק שונא את הדמות שלו!!!!

קרלוצה

New member
אני מאוד אוהבת את המשחק שלו!

הוא מאוד משכנע ומרגש, ולדעתי שחקן טוב זה שחקן שיודע להציג כמה דמויות שונות וראינו את זה בסרטים אחרים שלו שבהם הוא שונה לגמרי מווהן...

Wiccan Scorned

New member
לדעתי הוא אחלה שחקן../images/Emo99.gif

גם נראה טוב.. או יותר נכון מצויין.. וגם שחקן מצויין
לא היה סצנה אחת שהוא לא שיחק בצורה לא אמינה...

gilmorefreak

New member
לדעתי הוא טוב...

אבל לא ראיתי את הסרט "לחיות בתמונות" ואני מתה לדעת איך הוא משחק שם.. עד עכשיו הוא שיחק דמויות רגילות למדי..אני לא יודעת עד כמה הוא באמת טוב..צריך לראות אותו קצת בדמויות יותר עם אופי..כאילו..מישהו מטורף לחלוטין, או קומי, או רשע...הבנתם??

joyalfa

New member
לדעתי

הוא צריך לקבל סרטים קצת יותר רציניים בסגנון של one hour photo (לחיות בתמונות). כל שאר הסרטים שלו הם פחות ברמה טובה. אז אם ייתנו לו יותר הזדמנויות אז אני יוכל להגיד מה אני חושב באמת-והוא יוכל להוכיח את עצמו יותר. אז מה שהוא צריך עכשיו זה: סרט רציני שמבוסס על סיפור אמיתי או משהו בסגנון. ולא קומדיה עם ג'יי לו.

rifkin1

New member
ואם אנחנו כבר בעניין מייקל...

אז כבר יש שמועות עליו ועל ג'ניפר לופז... ידענו שזה יגיע מתי שהוא...בכל מקרה סתם שטיות. Marc may regret splashing out on Jen's (J-Lo) Sparkler (diamond ring), with reports she's flirting with Monster in Law Co-star Michael Vartan. Although the actor is no stranger to on-set romance - he allegedly still dating his Alias co-star Jennifer Garner, sources say Marc is risking a broken heart as JLo seems to change men as often as her underwear.

Wiccan Scorned

New member
רק אותי מעצבנת העובדה...

שג'ניפר לופז (המעצבנת והפוזיונרית) תהיה בסרט הזה?!?!

inbal145

New member
אתה לא לבד פה../images/Emo45.gif

ואני גם די מפחדת שבגללה המבקרים יקטלו את הסרט

joyalfa

New member
בדרך כלל זה ככה

ג'ניפר לופז ומדונה פשוט צריכות לשיר וזהו. כי זה לאר הולך להן. אה כן וגם בריטני.

rifkin1

New member
לא מסכימה!

ג'ניפר לופז היא אחלה שחקנית. אמנם יש לה כמה סרטים טפשיים כמו ג'ילי, מארגנת החתונות. אבל יש לה כמה סרטים שכן אהבתי והיא היתה מצויינת בהן כמו: עד כאן, עני מלאך, סלינה (מצויין) ויפה במנהטן. ויש לה גם אחלה מוסיקה. אנשים שונאים אותה בגלל שכל רומן שלה והחיים שלה בכלל הם כאלה תקשורתיים ובגלל שהיא יצרה לעצמה מוניטין של דיווה. לא בגלל שהיא זמרת או שחקנית גרועה.

gilmorefreak

New member
אני מסכימה עם ריפקין!!

אבל מדונה..חחח..היא באמת לא יודעת לשחק...

the pretty lady

New member
לדעתי

גניפר שחקנית יותר טובה מאשר זמרת!!! תראו סלינה---היא מצויינת שם

joyalfa

New member
אוקי אולי את צודקת אבל...

סלינה היה ממזמן וכנראה שעם הזמן ג'ניפר לופז רק הולכת ונהיית שחקנית לא טובה

למעלה