האם מיצנע מכהן כראש עריית חיפה?

resh0

New member
האם מיצנע מכהן כראש עריית חיפה?

באמת ובתמים אינני יודע. לדעתי באם לא התפטר, יש בכך רמז יותר מגס, כי הוא לא מתכוון להלחם על עמדות השמאל בספסלי האופוזיציה במידה וכצפוי לא יינצח בבחירות. אז "יחזור הביתה" אל תפקידו... ואולי אני טועה ובכל-זאת הוא התפטר??? אשמח לקבל תשובה ממורות יודעי דבר.

EverMan

New member
הוא לא התפטר בשביל לתת לסגן

שלו לכהן בנתיים כיו"ר העירייה. שהוא אדם מוכשר ועדיף על רוב המועמדים אחרים. וזה בשביל לתת לו את הקרדיט. מצנע לא ישאר ראש עיריית חיפה במידה ויפסיד כי ... אפילו מהסיבה הכי מטומטמת - כסף - הוא ירוויח הרבה יותר כח"כ.

resh0

New member
סלח לי, אבל מדובר בתירוץ מאוד עלוב.

לא להתפטר במהלך ההתמודדות על ראשות העבודה, אני מבין. אבל מהרגע שנבחר? מהרגע שצריך הוא להבהיר לכו-לם כי הוא הולך להיות לפחות ח"כ, מה הטעם להמשיך להחזיק בתפקיד!!! אם ראש העיר מתפטר, נכנס מחליפו באופן אוטומאטי לתפקיד, ללא צורך בהליך מיוחד. זאת סיבה מדוע כן להתפטר!!! הרי מדובר באדם מוכשר... בניגוד לטענותיך על גובה השכר, האמת היא שראש עיר משתכר טוב יותר מח"כ!! במיוחד אם יש קבלנים בסביבה... לסיכום: - אם סגנו אדם מוכשר ואם מצנע מתכוון בכל מקרה לשרת בכנסת, אין שום סיבה שלא יתפטר מראשות עריית חיפה!!!!! - אם הוא לא מתפטר מתפקידו משמע שיש סיבה אחרת!!! רמז: מה נראה לך יותר מכניס ויותר מעניין? להיות חלק מעשיה בראשות עיר גדולה, או להיות איזה צעקן בחלק הקיצוני של הקשת הפוליטית בישראל, באופוזיציה... לתומכי השמאל יש הרבה על מה לחשוב בעניין, נכון?

למעלה