האם מישהוא יודע

ארית

New member
האם מישהוא יודע

שלום לכם אני נשואה שנה+ אני ובעלי מנסים חזק מאד להיכנס להריון ולא כל כך הולך לנו עד היום בעצת הרופא הפרטי שלי אני מודדת חום כל יום ורק רציתי לדעת אם אחרי הביוץ החום לא יורד האם זה אומר שנקלט הריון??? אני לא שואלת את הרופא שלי כדי לא לקבל ממנו תשובה חכי בסבלנות לתאריך המחזור... האם למישהו יש תשובה בשבילי??? תודה!

tonti

New member
ארית!

אני לא יודעת לענות לך אבל כבר עשיתם איזשהם בדיקות?

ארית

New member
התשובה היא כן

שלום tonti האמת היא שכן אני ובעלי נמצאים בטיפולים ומקווים שהחודש הוא החודש. ארית

גלי29

New member
הי אורית אומנם לא מתוך נסיון

אבל לפי מה שקראתי בספר של בן רפאל הבנתי שהחום עולה ביום הביוץ והטמפטורה ממשיכה להיות גבוהה (יחסית למה שהיה עד כה) למשך שבועיים ורק אחכ החום מתחיל לרדת כלומר החום נשאר גבוה עד התקופה שממלא הוסת צכה להגיע אם האשה בהריון חום הגוף ימשיך להיות גבוה מעבר לשבועיים אחרי הביוץ ובעצם זאת התקופה שהוסת שהיתה אמורה להגיע לא מגיעה ככה ששוב נשארנו לחכות עד סוף החודש לתשובה הגורלית

ארית

New member
תודה../images/Emo51.gif

שלום לך גלי 29 תודה רבה לך על תשובתך היא עזרה לי מאד. ארית

רומי^^

New member
ארית שלו ם -

במקרה הגעתי לכאן , וראיתי שכתבת שהנכם בטיפולים - האם בטיפולי פוריות??? אם כן - את מוזמנת "לקפוץ" לפורום פוריות, שם את יכולה לקבל מענה לכל שאלה שרק תעלי בראשך......... בכל מקרה - שיהיה בהצלחה החודש

ammy

New member
היי ארית

אני נמצאת במצב דומא .אנחנו מנסים להיכנס להריון כמה חודשים ובנתיים כלום.אני מקווה שנצליח בעתיד הקרוב , אני ממליצה לך להיכנס לפורום פוריות .שם כולם מנוסים ובטוח ידעו לענות לך לכל השאלות.בהצלחה ומקווה שניפגש פה בהמשך.

ammy

New member
שאלה לכולם

אני רוצה לשמוע דעתכן.לאיזה פורום שייכות בנות שעדיין לא בהריון אבל מנסות להיכנס להריון ( לא ידוע אם שי בעיות ).אני בטוחה שאני לא יחידה וגם לנו יש שאלות וחששות .אולי אני לחוצה מידיי ופשוט צריכה לחכות עד שאני אהיה בהריון ולא להיכנס לפורומים שקשורים לנושא ???

tonti

New member
אפשר גם וגם.

אבל אם זה עושה לך רע אולי עדיף שלא. את זה רק את יכולה להחליט אבל מצידי את תמיד מוזמנת לכאן!

גלי29

New member
בטח גם וגם

כמו שאמר האיש הזקן החכם: מכל מלמדי השכלתי!!!! אין חוקים בעניין ואם יורשה לי לומר משהו בקשר...: 1. היום הנושא הוא כבר פחות טאבו ויש כמה וכמה דרכים לפעולה 2. אם נתבונן סביבנו נגלה שלכולנו יש חברות או אחיות או גיסות שעוברות את זה על בשרן 3. הריוניות וגם אמהות סהכ כולנו נשים ששותפות לחויה, לרצון, לכמיהה, להתרגשות בגילוי אנחנו יכולות לגלות הבנה ואהדה רבה לכאלו שמתקשים 4. אין בשורה משמחת יותר מלשמוע על זוג שהתקשו אבל בסוף הצליחו ביי לכן היה נחמד בפורום הזה שלכן גלי שממחר כנראה אימא

tonti

New member
גלי!

בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות ואל תשכחי לחזור פעם לספר איך היה...

ענתש

New member
מזל טוב ושיהיה בקלות ../images/Emo42.gif

אני עוד חדשה פה ולא מכירה אותך אבל שיהיה במזל, בקלות ובכיף. והכי חשוב - ששניכם/שתיכן (סליחה, לא עקבתי...) תהיו בריאים/ות

אם יש לך שאלות בנושא פוריות...

אני בטוחה שבפורום פוריות יתנו לך תשובות מהימנות יותר. פורום פוריות הוא פורום מאוד תומך עם אוירה מקסימה.... את יכולה לבקר שם וגם לקפוץ מידי פעם לכאן. לא כולן כאן בהריון ואפשר לשוחח גם בלי להיות בהריון. כמוני למשל וכמו שושי וכמו דניאל של מורן. ברוכה הבאה, טל

ammy

New member
תודה לכולכן

אתן מאוד נחמדות .מקווה שבקרוב אני אצטרף לפורום הזה רשמית ובנתיים אטייל בן הפרורומים . ביי,ביי...

למעלה