האם מישהוא ניסה טיפול במגנטים ?

מלדן

New member
האם מישהוא ניסה טיפול במגנטים ?

האם מישהוא מכם שחולה בפיברו' ניסה טיפול במגנטים ? או בביו-מגנטים? או ב- ביו-תהודה ? או ב- ביו-סינטוני ? אשמח לקבל תגובה ממישהוא שניסה. תודה לכולם. דלית

inbar53

New member
../images/Emo39.gifטיפול במגנטים

הי ניסיתי ערכת שנה של ניקן והיה לי ממש גרוע. חשוב לי להדגיש שזה לא אומר שזה לא יכול לעזור למישהו אחר. ככלל, כמו בכל טיפול.תרופה, כל אדם מגיב אחרת. יש לי מישהי מחבורת הפיברומיאלגיה שאני מכירה שערכת השנה עזרה לה מאוד. מה שחשוב הוא לבקש לנסיון את המוצרים (מותרי ניקן יקרים אך מעולים). חוזרת וממליצה - לנסות כל דבר כי רק כך אפשר להצליח והחוכמה היא כל פעם לנסות סוג אחד של טיפול כי אז את יכולה לראות אם זה עזר או לא. במידה ולא עוזר תנסי משהו אחר. לי למשל עיסוי רקמות עמוק עם שמנים חמים עוזר לי ומשחרר את כל הקשרים והקושי שבשרירים. מקווה שתצליחי יום נפלא ונעים

H i l a1

New member
ניסיתי שרשרת וכרית שינה

של ניקן, ולא חשתי שיפור. השרשרת תחילה גרמה לי לסחרחורות, אך לאחר יומיים זה חלף. מה שטוב בשיטת השיווק של ניקן שנותנים לך לנסות את המוצרים תחילה, ורק אם תחושי שיפור תקני אותם. ניסיתי את השרשרת בערך 3 שבועות ואת הכרית גם איזה שבועיים, ובסופו של דבר החלטתי שלא לקנות. בכל מקרה אולי זה אינדבידואלי, על כל אחד ישפיע אחרת. אם תרצי טלפון של משווק ניקן אני יכולה להעביר לך את מי ששיווק לי.

למעלה