האם מישהו אוהב עדיין את בון גובי

האם מישהו אוהב עדיין את בון גובי../images/Emo35.gif

עשיתי סדר בחדר ומצאתי כל מיני תמונות שלו שפעם קניתי בלונדון. אז לפני שאני זורקת אותם... מישהו מעוניין? (בחינם כמובן)

GEL

New member
אני אהבתי אותם שעוד.............

היה לו שער על החזה-לפני שהוא התחיל לגלח (ועל זה נאמר על טעם וריח לא נתווכח )

לי דווקא אין

שום בעיה איתם. להיפך. אמנם לא יכלתי לסבול את thank you for blah blah blah אבל חייבים להודות שהקליפ ל-Always ובאופן כללי השיר עצמו מדהימים, הם אמנם "לפי הספר" אבל כשהספר הוא רב מכר אי אפשר להתווכח. זכור לרעה - המתופף הזקן.

okok4

New member
שנשוי כיום להת´ר לוקליר.

מישהו ראה את טריומף הכלב המעליבן (של קונאן אובריאן) בהופעה של בון ג´ובי? כי אם לא אז תורידו מהר מקאאזה/מורפיוס. מהר!

Yaniv-DC

New member
ולוקליר ידועה בתור בוחרת

בעלים לא ממש מוצלחת... למרות שבתוכנית שעשו עליה ב-E, היא נראתה מאושרת בזרועות בעלה הנוכחי.

האמת היא שאני התכוונתי לאחד אחר

הוא כנראה היה בסיסט, קראו לו אלק משהו והוא היה תופעת טבע מגעילה במיוחד אני אחפש תמונה שלו להראות לכם דווקא ריצי היה בסדר יחסית (לדעתי הסוטה לפחות)

לא מצאתי אף תמונה שלו לבד

אבל מצאתי דברים טובים לא פחות... בתמונה הזאת הוא עומד מצד שמאל

שימו לב לגינסים שהם לובשים

הרבה לפני שבריטני ספירס נולדה.. גם כאן אלק המכוער עומד בצד שמאל, אבל להגנו יאמר שכולם שם נראים מכוערים לא פחות ממנו

Yaniv-DC

New member
אוי, בון ג´ובי.

שלום לכם, נעים להכיר. במסגרת טיולי ברשימת הפורומים, ככה לפני השינה, גיליתי הלילה את הפורום הזה, נכנסתי לראות מה קורה פה, ואיך אני יכול להשאר אדיש לפורום שלמנהל שלו קוראים צפניה בן שבתיאל? ואז ראיתי גם את השרשור הזה, אז בכלל... ועכשיו לעניין. השנה - 1995, יניב בטיול ללונדון לפני הצבא. החנות - וירג´ין, מבצע - כל הדיסקים של ג´ון בון ג´ובי ב-5 פאונד, אז קצת פחות מ-25 ש"ח. וכך התוודעתי אליו לראשונה, מאוחר, אני יודע, אבל... מתנצל, היה לא רע באוזן. ומה הוא עושה היום אתם שואלים? זהירות כאן יש ספוילר לחובבי הטלוויזיה: היום הוא נגר, ובשבוע הבא הוא גם יהייה המאהב שלה. שלומות!

אלי מקבליל מעניינת כשלג תאשתקד

והייתי בטוח שאחרי "קריירת הקולנוע" הכושלת שלו וההופעה בסקס והעיר הגדולה, הוא ישתדל להמנע ממשחק. התבדתי.

למעלה