האם מישהו ב... צימר שנקרא "וודסטון" בחד נס? מישהו שמע ויכול לתת המלצות? קפציץ
ק קפציץ New member 27/12/04 #1 האם מישהו ב... צימר שנקרא "וודסטון" בחד נס? מישהו שמע ויכול לתת המלצות? קפציץ
L lavendula New member 27/12/04 #3 גם אני התלהבתי מהאתר אבל לא יודעת איך הוא במציאות. מישהו יכול לפחות לספר איך חד-נס? פעם קראתי איפשהו שמאוד חם שם בקיץ...
גם אני התלהבתי מהאתר אבל לא יודעת איך הוא במציאות. מישהו יכול לפחות לספר איך חד-נס? פעם קראתי איפשהו שמאוד חם שם בקיץ...
D drtrip New member 27/12/04 #4 חד נס חד נס נמצא בדרום רמת הגולן מעל הכנרת. בקיץ כמובן חם שם מאוד, בחורף פחות... המקום מאוד נחמד, יש שם מגוון צימרים ממליצה להסתכל באתר תפוז טריפ (הנופש של תפוז שנמצא למעלה).
חד נס חד נס נמצא בדרום רמת הגולן מעל הכנרת. בקיץ כמובן חם שם מאוד, בחורף פחות... המקום מאוד נחמד, יש שם מגוון צימרים ממליצה להסתכל באתר תפוז טריפ (הנופש של תפוז שנמצא למעלה).
ק קפציץ New member 28/12/04 #5 האתר מבטיח מאד... נכנסתי לקישור של אחת ההודעות שלך פשוט מהמם... אבל אני לא מצליחה למצוא המלצות עליו, ואנחנו רוצים להיות שם אחרי החתונה שלנו למשך כמה ימים.
האתר מבטיח מאד... נכנסתי לקישור של אחת ההודעות שלך פשוט מהמם... אבל אני לא מצליחה למצוא המלצות עליו, ואנחנו רוצים להיות שם אחרי החתונה שלנו למשך כמה ימים.
B brooklyn1 New member 2/1/05 #6 אני שם בפברואר אם מישהו יהיה שם לפני אני מבקשת שתבואו לספר איך היה. תודה!!
B brooklyn1 New member 2/1/05 #7 מק../images/Emo78.gif../images/Emo105.gif למען יגיע לעמוד הראשון ??!