האם מישהו יודע איםה אפשר לשחרר יונה

• פותח הנושא khb
  • פורסם בתאריך

khb

New member
האם מישהו יודע איםה אפשר לשחרר יונה

שלא יכולה לעוף? לפני כחודש מצאנו יונה שכנראה עברה ניסיון טריפה. שמנו אות הבכלוב עד שיצמחו נוצותיה. אתמול החלטנו, לאחר שהנוצות צמחו, והיא הניעה את כנפיה בסדר, שניתן לשחרר אותה. אבל כשניסינו ראינו שהיא לא יכולה להתרומם מעל לחצי מטר. היא מנסה ומנסה ונחבטת חזרה לקרקע. לקחנו אותה חזרה לכלוב בבית ואנחנו מחפשים מקום מוגן בו ניתן לשחרר אותה, שתלך על הקרקע.

רעות 85

New member
אם היא הייתה בכלוב חודש

זהדי הגיוני שהיא לא יכולה לעוף. תנו לה לבלות יותר זמן מחוץ לכלוב (בתוך הבית!!!! למניעת סכנות) היא תחזור לעצמה. במקביל פנו לוטרינר מומחה לעופות לשלול כל בעיה רפואית.

khb

New member
בתוך הבית יש לי 6 חתולים

שרק מחכים שאתן לה לעוף....

רעות 85

New member
אז

תן לה כמה שעות ביום כשהיא משוחררת בחדר סגור. אם אתה לא בטוח מה המצב שלה, סגור את החתולים בחדר או בחוץ (אפילו לכמה דקות רק לראות אם היא עפה כמו שצריך). כשהיא בכלוב היא לא תשפר את כושר התעופה

khb

New member
נתנו לה הרבה יותר מכמה דקות

לקחנו אותה לרחבת העירייה בת"א שם יש הרבה יונים שבאים לאכול את הפירורים שאנשים מביאים להן, ועקבנו אחריה. היא ניסתה וניסתה ואנחנו נתנו לה צ'אנס, חשבנו כמוך אולי היא צריכה לאוורר את הכנפיים, וכלום. היא ניסתה התרוממה וקרסה. התרוממה קצת וקרסה. חוצמזה לבן זוג שלי יש ניסיון רב ביונים והוא אמר לי שאפילו אם היא לא עפה חודש זה לא היה צריך להיות ככה. יש לה גם בעיה ברגל. כנראה נשכו לה את הרגל כך שהיא נשענת רק על רגל אחת, כלומר היא צולעת כשהיא הולכת. בינתיים זרקו לי בלילה שני גורי חתולים... וזה כבר אופרה אחרת.

רעות 85

New member
התכוונתי

לתת לה מספר שעות ביום כדי לעבוד על זה. גם ככה היא תשתגע להיות סגורה בכלוב כל הזמן. הי אצריכה את התרגול. תראו בזה סוג של פיסיותראפיה בשבילה.

khb

New member
ולכן אני מחפשת לה פינת חי

מוגנת שתוכל להסתובב שם ללא הפרעה

למעלה