האם מישהו יודע על עבודה שיכולה להתאים לי???

האם מישהו יודע על עבודה שיכולה להתאים לי???

כמו שאתם יודעים אני בחודש שביעי להריון אז לא יודעת אם אפשרי למצוא מישהו שיקבל אותי לעבודה לחודשיים אם ידוע לכם על מישהו שזה אפשרי מבחינתו המקצוע שלי הוא מזכירה/פקידה מחפשת באזור המרכז הקרוב אליי חולון בת ים ראשון וגם ת"א יש לי ידע ונסיון הקלדה עיוורת וניהול משרד בדרך כלל עבדתי אצל עורכי דין .אם למישהו יש משהו שיעזור לי לעזור לבעלי בכמה גרושים יהיה נחמד.תודה והמשך ערב נפלא לכולם...

וכמובן מוכנה לקבל כל סוג של עבודה שכחתי לציין

לא יודעת מה קרה לי ושכחתי לציין שאני מוכנה לקבל כל עבודה מנקיון ועד פועלת סליחה שלא ציינתי זאת תודה והמשך יום טוב

רותי221

New member
רעיון

בדיוק הרגע כתבתי את הרעיון הזה לבחורה אחרת: אם את טובה בעבודה במחשבים, אז - באוניברסיטאות ובמכללות תמיד מפרסמים מודעות שבהן מחפשים אנשים: 1. להקליד עבודות הגשה. 2. להקליד ספר שמישהו כותב. אני מציעה שתגשי למקומות כאלו, אל לוחות המודעות, או אולי לאתרי האינטרנט שלהם ותמצאי עבודה כזו.

0ziris

New member
../images/Emo32.gifמעתיק מפורום ראשון לציון - בהצלחה

================================================== "עיריית ראשון לציון מחפשת עובדים פנתה אליי עובדת עירייה בשאלה אם אני מכיר אנשים שמחפשים עבודה. הצעתי לה שאפרסם את ההצעה פה בפורום (כמובן אחרי ששאלתי המנהלות לפרסום ההצעה). עינכם הרואות והקוראות, הן עובדת העירייה והן המנהלות הסכימו.... אז הנה הצעת העבודה: למי מתאימה העבודה: סטודנטים, תלמידי תיכון וכל מי שרוצה תעסוקה בזמן אחה"צ (שאלתי את אותה עובדת עירייה אם תלמידי תיכון באים בחשבון- והיא השיבה בחיוב). משך העבודה: שלושה-ארבעה חודשים בין השעות 15:00 עד 19:00/20:00. מהות העבודה: רישום לחוגים במרכזי קהילה. ידע נדרש: ידע במחשבים ויכולת ורבלית (מילולית). שכר: מינימום כקבוע בחוק. דרך יצירת קשר ושליחת קורות חיים: [email protected] אם יש לכם שאלות- אשמח לענות לכם אם תרצו- אשמח אם תודיעו לי אם פניתם לעבודה ומה עלה בגורלכם תודה רבה, בשמי ובשם עובדת העירייה. " ========================================================

nogalo

New member
הצעה נוספת

המרכז לעיור זקוקים מידי פעם לאנשים כדי להקליד ספרים שאח"כ מעבירים אותם לברייל.

אשתי לשעבר למשל

גרושתי עבדה עד 3 ימים לפני הלידה של הילדה הגדולה שלי בתור קופאית בסופר בב``ב. קוראים למקום הזה ``חסדי אברהם`` זה נמצא ברחוב השומר ליד רחוב עזרא. כמו-כן תוכלי למצוא עבודות למכביר בעתונים של החרדים למשל ``המודיע, יתד נאמן והצופה``. בעיקר בעיתון המודיע מחפשים עובדים/ות זמניים/ות. אם יש לך בעיה בלהשיג עיתון כזה אני יוכל לבקש מאמא שלי שתנסה לעזור לך בזה. מקווה שעזרתי אפילו במשהו. לילה טוב. נ.ב. תפני אליי במסרים למקרה שתרצי שאמא שלי תעזור לך.

תודה לכל ההצעות של כולם...

אבל כנראה עם המצב הרגיש שלי כרגע אצטרך להשאר בבית לצערי עם הלחץ דם שעולה וצריכה מעקב כל שבוע...העברית שלי התבלבלה ועשיתי בלאגן בהודעה בטח...בכל אופן תודה לכולם על ההצעות.ב"ה אחרי הלידה אחפש משהו שבת שלום שתהיה לכולםםםםםםם אוהבת

למעלה