האם מישהו יודע

niko girl

New member
האם מישהו יודע

מה זה קדחת הקקרציות? האם זה יכול לפגוע בסוסים? מאיפה זה נובע? כאילו ממה זה מופיע?

GrEeNwOmAn

New member
קקרציות? חחח.../images/Emo175.gif

זה יכול במידה מסוימת לפגוע בסוס. העור והמקום מגורה, והסוס רוצה לגרד ולשפשף אותו. זה יכול להופיע גם מזה שלא מטפלים טוב במקומות מסויימים בגופו של הסוס. נגיד עם הקרציות נדבקות למתחת הזנב זה אומר שלא מסםיק שוטפים ומחטאים את המקום.

Juli kleo rullz

New member
היא לא התכוונה לזה... ../images/Emo15.gif

היא התכוונה למחלה "קדחת הקרציות" והנה הסבר...: קדחת הקרציות נגרמת על ידי סוג מסיום של קרציות, הנושאות עליהן טפיל המועבר לסוס בזמן שהקרציה מוצצת את דמו. התופעות הנגרמות על ידי הטפיל: -חום גבוהה מלווה בדיכאון -סימנים של כאב בטן כמו ב"קוליק" -צבע צהוב ברירית העפעפיים והחניכיים במקרה של חשד לקדחת קרציות יש להזמין וטרינר בדחיפות
טיפול זמני בסוס: -יש לבודד את הסוס הנגוע משאר הסוסים בחווה -רצוי לקרר את הסוס על ידי שטיפה קלה במים פושרים על ידי ספוג.

niko girl

New member
שירה תודה על ההסבר!!!!!!

הייתי צריכה את זה!!!!! סתם.בשביל להרחיב את הידע שלי על סוסים, והמחלות הפוקדות אותם!

Juli kleo rullz

New member
סבבה מאמי... ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

פשוט אצלנו היה סוס שמת מקדחת הקרציות... בגלל זה אני כזה בדקתי על זה קצת... ואגב זה מהאתר של העמותה למען הסוס או משהו כזה... יש שם כל מני הסברים על מלא מחלות ופצעים (כאילו מה לעשות ומה לא לעשות...) ויש שם גם סיפורים על התעללות... ואני מזהירה מראש
יש שם תמונות נוראיות

למעלה