האם מישהו יודע ????????.

ניצן 212

New member
האם מישהו יודע ????????.

האם מישהו מכם יודע- האם, וכיצד, מסייע השמן- אילנג אילנג, בטיפול בחולי אפלפסיה ? בתודה ניצן.

warszawa1

New member
מצטער לאכזב

לא ידוע לי שהוא יכול לסייע. מהיכן שמעת את הידיעה? אלון

../images/Emo24.gifברוכה הבאה ניצן 212

לי לא ידוע שהשמן ילנג-ילנג מסייע בטיפול בחולי-אפילפסיה. השמן ילנג-ילנג=קנגה ריחנית מרגיע ובולם כעס שמקורו בתסכול. משפיע על מערכת העצבים,מביא לתחושת רוממות-רוח.להרגעה ולהורדת לחץ דם. השימוש בשמן מומלץ,כנגד מצבי חרדה, כנגד מתיחות וכנגד לחץ דם גבוה. מעורר ארוטי,ניתן להשתמש בו כנגד אין-אונות וקרירות מינית. מסייע במצבים של פעימות לב מואצות ונשימה מואצת. לשמן יש השפעה מרגיעה בקרמים לפנים,ובתערובות לעיסוי אך אין להשתמש בשמן בריכוזים גבוהים עלול לגרום לכאבי ראש.

ניצן 212

New member
תודה

אביבה, אלון תודה על תשובתכם. למרות- שקיוותי, שאולי היא תהיה אחרת. ניצן.

הילנג ילנג מסייע בכך שהוא עוזר לחול

עוזר לחולה לקבל את האפילפסיה בזמן ההתקף נהוג לתת ילנג ילנג ולבנדר כשהחולה מרגיש שהוא עומד לקבל את ההתקף ואח"כ באופו די קבוע גם ע"י הרחה , מבערים , נרות וכו... ובזמן ההתקף יש מעיין הבנה של המוח והמחלה וההתקף מגיע פחות טראומתי ופעמים מגיע מאוד קל או בכלל לא. ישנם חולים שמדווחים שמאז הטיטפול עם הילנג ילנג מבחינה עיצבית ישנה תחושה של הקלה. וחוץ מזה עם וקיבל החולה את ההתקף מומלץ לתת לו להריח את השמן ע"י אותו תומך בזמן ההתקף. ועוד דרך טובה להחדיר את השמן זה ע"י טיפטוף מס טיפות על הכרית של החולה או על ד"ש הבגד. המשך יום קסום ומואר שלי

למעלה