האם מישהו יודע? היכן מרחב מוהר מתגורר בארצות הברית?
I ironmike New member 19/6/05 #4 ../images/Emo152.gifכנראה חשבון ממש גדול אם הוא מתכוון לטוס לNY לסגור אותו
I ironmike New member 19/6/05 #6 ממש לא אוהבים אותו כאן אה? חוצמזה נראה שצריך כמה כדי להחזיק אותו.... כי אם הוא ישתחרר יהיה בלאגן!
י יניב פישר New member 19/6/05 #7 אני אוהב אותו דווקא...../images/Emo11.gif לא את האופי שלו אבל את היכולות שלו בזירה. יניב
I ironmike New member 19/6/05 #8 זה מה שצריך להיות הנושא בפורום כזה, לא אם הוא "מניאק" או "קמצן" אלא איך הוא בזירה, חוץ מזה רוב האנשים שמדברים עליו( על לוחמים אחרים) בכלל לא מכירים אותו , וסתם מלכלכים
זה מה שצריך להיות הנושא בפורום כזה, לא אם הוא "מניאק" או "קמצן" אלא איך הוא בזירה, חוץ מזה רוב האנשים שמדברים עליו( על לוחמים אחרים) בכלל לא מכירים אותו , וסתם מלכלכים
י יניב פישר New member 19/6/05 #9 אני מסכים............ המבחינה של עבודת אגרוף, יש לציין שהוא עובד עם הנשמה.... חוץ מזה הבן אדם שם לבבבד!!! מנסה להגיע למטרות שהציב לעצמו. תהיה הדרך אשר תהיה שבחר לעשות את זה, עדיין מגיע לו שיצליח. יניב
אני מסכים............ המבחינה של עבודת אגרוף, יש לציין שהוא עובד עם הנשמה.... חוץ מזה הבן אדם שם לבבבד!!! מנסה להגיע למטרות שהציב לעצמו. תהיה הדרך אשר תהיה שבחר לעשות את זה, עדיין מגיע לו שיצליח. יניב