האם מישהו יודע מה שמה של השחקנית שמשחקת בסדרה את השוטרת שאחראית על כלבי המשטרה, שלויק יש רומן איתה?
K KaRnAf ReShAtOt New member 22/2/06 #1 האם מישהו יודע מה שמה של השחקנית שמשחקת בסדרה את השוטרת שאחראית על כלבי המשטרה, שלויק יש רומן איתה?
X Xetro New member 25/2/06 #5 כל כך לא אמין שאחת שנראית כמוה תהיה עם אחד שניראה כמו צ'יקליס... לעוד מישהו ניראה שזה שמשחק את הנטר(החבר האובדני שלה) ניראה כמו אח של טרי קראולי?
כל כך לא אמין שאחת שנראית כמוה תהיה עם אחד שניראה כמו צ'יקליס... לעוד מישהו ניראה שזה שמשחק את הנטר(החבר האובדני שלה) ניראה כמו אח של טרי קראולי?
K KaRnAf ReShAtOt New member 27/2/06 #6 היא באמת נראית הרבה יותר טוב ממנו, אבל שמע, ויק מושך נשים.. אז זה כן אמין
X Xetro New member 27/2/06 #7 כן הוא וטוני סופראנו שתי דוגמנים פצצות סקס שנשים לא יכולות לעמוד בפניהם
K KaRnAf ReShAtOt New member 28/2/06 #8 שוב, אולי הוא לא נראה הכי טוב, אבל הוא יודע "לדבר", נחמד (כשהוא רוצה), חזק, מעניין ועוד. (אני מרגיש די מגוחך לשווק את ויק כגבר )
שוב, אולי הוא לא נראה הכי טוב, אבל הוא יודע "לדבר", נחמד (כשהוא רוצה), חזק, מעניין ועוד. (אני מרגיש די מגוחך לשווק את ויק כגבר )
M Miss Thang New member 3/3/06 #9 במקרה שלהם זה הרבה מעבר למראה חיצוני. ואני מאמינה שמה שנראה על גבי המסך לא כ"כ מופרך. גם במציאות דונאלד טראמפ אינו פצצת סקס אבל נשוי לדוגמניות יפיפיה (ולא חסרות דוגמאות אחרות).
במקרה שלהם זה הרבה מעבר למראה חיצוני. ואני מאמינה שמה שנראה על גבי המסך לא כ"כ מופרך. גם במציאות דונאלד טראמפ אינו פצצת סקס אבל נשוי לדוגמניות יפיפיה (ולא חסרות דוגמאות אחרות).