האם מישהו יכול להמליץ.......... ?

נניתי

New member
האם מישהו יכול להמליץ.......... ?

בימים טרופים אלו של שפל אבטלה וכו´ אולצתי לצאת לחופש ולנצל את ימי החופש העומדים לרשותי (30 ימים), החלטתי לנצל זאת לטובה ולנסוע ללמוד יוגה בחו"ל, האם מישהו יכול להמליץ לי על מרכז יוגה בהודו או בכל מקום אחר באיזור המזרח?

יוגי בר

New member
החלטת ללמוד...

כל הכבוד. ולא משנה מה הסיבה. כשתכנסי ליוגה כל יום יהיה לך בסבבה.מלה שלי. החלטת על הודו אחלה. אז למרכז שיבננדה ליוגה ווודנטה יש 2 מרכזים מעולים בהודו. איך ומתי מגיעים לשם? וכיצד מארגנים את זה. תקבלי ממני תשובות בהמשך תוך יום יומיים. יוגי בר

יוגי בר

New member
נניתי התקלת אותי... סחתיין

ובכן, שני מרכזי שיבננדה יוגה וודנטה בהודו הם כדלקמן: Dhanwantri Ashram p.o Neyyar Dam Thiruvanthappuram Dt. Kerala 695576 India Tel 0471-273-093 Fax 530 477 6054 E- Mail yogaindia@ sivananda. org 2. Sivananda Kutir p.o Netala Uttar Kashi Dt (near Simor Bridge) U.P Himalayas 294193 Tel 01374.22624 הראשון נמצא בלב ג´ונגל יפהפה בדרום והשני בהימליה בצפון. באוטר קאשי התקיים קורס מתקדם ביותר בנובמבר. אני ממש לא יודע באם באם מתקיימים שם קורסים רגילים. נסי באיי מייל של הראשון בדרום. להכנס לשם ולראות תמיד אפשר. מתנצל על היומיים. הזמן עובד אצלי, כנראה, אחרת. שיהיה לך רק כייף תחזרי ותספרי חוויות. בכל מקרה, תמיד תוכלי לעבור אצלי קורס יוגה למתחילים. להת´ יוגי בר

נניתי

New member
WELCOME BACK

יוגיל´ה תודה על האינפורמציה, אני אמשיך מכאן...... שיהיה לך סופשבוע נעים ונעים בכלל

יוגי בר

New member
Bon Apetit

שתטעמי מהיוגה מהר, וכמה שיותר ככה התענוג יותר טעים. יוגי בר

dharmax

New member
מרכז שיווננדה נוסף

ברישיקש, כמובן... קשה לפספס. (הם אמנם לא מהזרם של שיווננדה ישראל, אבל אז מה...)

למעלה