האם מישהו יכול להסביר לי ?

ofer1973

New member
האם מישהו יכול להסביר לי ?

ערב טוב לכולם. אני מאוד אוהב להיתעסק בוידאו (עריכה וצילום) ועכשיו אני מישתדל ללמוד בנושא כל מה שאפשר (בכוחות עצמי) . יש לי מחשב חדש ועוצמתי ,ועכשיו אני קונה מצלמת וידאו (DCR-TRV22E). ורק רציתי שמישהו בעל ניסיון יתן לי דוגמא מה אפשר (אם אפשר) לעשות עם ציוד ביתי ,חוץ מלערוך אירוע מישפחתי או איזה טיול משעמם ? האם ישנה אפשרות להוציא תוצאה מיקצועית (למטרות רווח) מציוד ביתי, ואם כן איזה ציוד מינימלי צריך ? בתודה מראש עופר.י

uriuma

New member
אז ככה ....

הדבר הראשון שכדאי לבדוק הוא שיש כניסה ויציאה דיגיטלית ואנלוגית מהמצלמה חוץ מיזה הדרישה הבסיסית בנוסף למחשב העוצמתי היא כרטיס פייר ווייר שבעזרתו תוכל להעביר חומר מהמצלמה למחשב ובחזרה. השלב הבא הוא תוכנת עריכה: ישנן המון תוכנות עריכה אני משתמש בפרימייר ואפשר בהחלט להגיע לתוצאות מקצועיות גם אעם מצלמה ביתית. אם אתה בכיוון של מיקצועיות ורווח אז מהר מאוד תרגיש לשדרג את הציוד , כמו כרטיס עריכה כדי ליעל את זמן העריכה, ומצלמה טובה יותר כומובן שאין לזה סוף. ולסיום גם טיול או אירוע משפחתי אפשר לערוך ולהוציא מימנו קליפ מדהים ולא משעמם. בהצלחה

z i s m a n

New member
היכן אתה רוכש ?

גם אני מעוניין לרכוש מצלמה דומה. כמה עולה לך ? כמה שנים אחריות ? היכן אתה רוכש ? תודה אשמח אם תעדכן אותי כאן או במייל שלי [email protected] או בנייד 052203206 תודה שלומי

למעלה