האם מישהו יכול לכתוב פה

האם מישהו יכול לכתוב פה

מהו מקרה שעליו לא היית סולח/ת לבן/ת זוג/תך ובגינו היית מפרק/ת את הנישואים ? מהו הקו האדום מבחינתכם ? ואני מתכוון לא רק בנושא בגידה ? או פעילות מינית מחוץ לנישואים ??

lmerav

New member
אלימות

בגין אלימות הייתי מפרקת נישואים . כי לרוב (יש יוצא מן הכלל) גם יעוץ וטיפול לא תמיד עוזר אבל שווה לנסות ביי מירב

pomelit

New member
צודקת!!!

אלימות זה קו אדום. האמת שאחרי שאמרת את זה, אני כבר לא יכולה לחשוב על משהו באותו סדר גודל,שהוא זהה בחומרה שלו לעניין האלימות.

פורומית

New member
אין בעד מה:)

אני מאחלת לך הרבה הצלחה בניהול הפורום הזה, אני מתארת לעצמי שמעכשיו יהיה לי סיבה כפולה לבוא ולבקר פה שוב ושוב וכבר לא יהיה כל כך שומם כמו פעם, אז בהצלחה כבר אמרתי? :cool:

lmerav

New member
האמת שיש עוד מיליון ואחד דברים

שונים כמו : שעמום אחד משני ואי רצון לתקן זאת שינוי העדפה מינית (מה? זה יכול להיות ?!!) חילוקיי דיעות איבוד סבלנות ועודף עקשנות מירב

פורומית

New member
בוא נגיד

שזה כבר הדברים הפחות החלטיים כמו אלימות, אלימות זה באמת קו אדום, מה שאת מתארת בהודעה הזאת זה לא ממש קו אדום, אולי רק במקרים מסוימים כשזה באמת כ``כ רציני ונלווה לזה עוד בעיות גם ככה, אבל על בעיות כמו שנתת עכשיו ניתן אם רק רוצים למצוא פיתרון.

pomelit

New member
אלימות כקו אדום

ואיתה כל פגיעה שמוחקת את האישיות והזהות העצמית. הבעיה היא שאם חוויתי אלימות ומחיקה כפי שאני מתארת, בדרך כלל קשה מאוד להשתחר מהמצב. כלומר אם מישהו פגע בזהות ובהגדרת העצמי שלי, הגדרת העצמי שלי לא מספיק חזקה כדי להחליט שחוויתי פגיעה בקו אדום. אבל זהו בדיוק המלכוד של נשים מוכות, לא?

pomelit

New member
באמת?

למה? כלומר גם אם נניח שהאהבה גדולה מהכל - לא תשימי גבול בפגיעה אישית מכוונת?

מתולתלת

New member
נעם

אני חושבת שעל הקו האדום צריך לדבר לפני החתונה ולא רק בגלל בגידה מפרקים משפחה יש כל כך הרבה דברים שאפשר ואי אפשר לסלוח ולא לסלוח גם לגבי אלימות אני אישית לא יודעת אם הייתי סולחת לבעלי על עלימות או בגידה אבל אני מכירה הרבה נשים שכן סלחו והיום טוב להם אני חושבת שאם יש הסכמה משני הצדדים אפשר לסלוח רק אל תחקו הרבה זמן אם הסליחה מתולתלת

למעלה