האם מישהו יכול לעזור?

רב1

New member
האם מישהו יכול לעזור?

כפי שכתבתי לאבי יש שני גידולים במוח והוא צריך לעבור הקרנות. הבעיה היא שבגלל הגידולים במוח זה משפיע עליו מבחינות אחרות, זה גורם לו לבלבול ולפעמים לאלימות. הוא מתחיל ל"השתולל", הוא יכול גם להרביץ, אם זה לאימי ואם זה לאחיות - הוא נורא עצבני. זה פשוט כואב לראות אותו ככה, כי זה כל כך משפיע עליו בצורה נוראית כזאת. השאלה היא - האם אתם מכירים מישהו/משהו (אגודה/עמותה/עזרה) שיכולים להיות איתו במשך הלילה? לאן אפשר לפנות? תודה! ריקי

שלום לך

עצוב מאוד מה שקורה עם אביך. נדמה לי שעמותת עזר מציון עוזרת במקרים אלו. אין לי את הטלפון שלהם אבל אולי אפשר למצוא בגוגל או ב 144 דרך האינטרנט. בהצלחה, והחלמה מהירה לאביך

ריקי יקרה

אני מצרפת לך קישורים של עמותות שעוזרות למצבים שכאלה. לא בטוח שהן יוכלו לעזור, אבל מה שבטוח שמהן תוכלי לקבל אינפורמציה עדכנית על דרכי ההתמודדות עם הבעיה. כמו כן אני שולחת לך קישור בו יש את כל העמותות שיכולות לעזור ומפורסמות בקישור זה. גם לביטוח לאומי ניתן לפנות, בשביל לקבל עזרה. אמנם עיינתי בחוברת שלהם, "זכויות אנשים עם מוגבלויות בישראל" ולא מצאתי הפניה מתאימה, אבל הם בפירוש הגוף שיכול לעזור במצב זה. אני מבינה שאתם עוברים תקופה בכלל לא קלה עם אביך... אני מציעה לכם להעזר בכל מי שרק ניתן, בשביל לעבד את מה שאתם עוברים- אל תשכחו את עצמכם בתוך המאבק הזה. מחזקת את ידיך, חושבת עליך ושולחת לכם הרבה אנרגיות חיוביות! אילת.

לא קל לפעמים

להיות במצב כזה, קצת חוסר אונים, קצת תסכול, וחוסר שליטה, שלכם ושל אביך. אני מקווה שמצבו ישתפר בהקדם. אני מאחלת לכם את הכוח להתמודד עם כל המצב הזה. לגבי העמותות אין לי מה להוסיף כי נראה שאיילת בקישוריה כיסתה בערך את כל האפשרויות. המלצה שלי לפנות לאגודה למלחמה בסרטן למחלקת רווחה ולברר מה מגיע לכם לאור המצב. וגם לפנות ל"עזרא למרפא" נראה לי שיכול לעזור. רק בריאות לכולנו
גלי

למעלה