האם מישהו כאן הזמין מאמזון ?

האם מישהו כאן הזמין מאמזון ?

שאלה לי אליכם: האם מישהו כאן הזמין מאמזון בארה"ב DVD של הבית הלבן ? הדילמה שלי היא כזו - עונה בארץ עולה 300ש"ח, שזה מוטרף. דרך אמזון ארה"ב אפשר להשיג את 5 העונות הראשונות במחירים סבירים (עונות 1,2 עולות 20$, האחרות משהו כמו 49-45$). אמנם זה ללא תרגום, אבל זה לא קריטי לי. מצד שלישי, אמנם ה-DVD שלי קורא Zone 1, שזה הפורמט שיש להם, אבל באתר כתוב שוורנר מוסיפים איזשהו קידוד שמונע קריאת פורמט כזה מחוץ לארה"ב. אמנם בדקתי DVD שהוא רק zone 1 (לקחתי מבלוקבסטר) והוא עבד אצלי במכשיר, ועדיין אני חוששת, כי בדקתי סרט ולא סדרה של וורנר. באמזון UK יש מארז של שש העונות הראשונות, אבל המחיר קרוב ל-1200ש"ח. בקיצור, אשמח לנסיונכם.

Nimst

New member
לא הזמנתי אף פעם DVDים מאמאזון

אבל הצעתי לך היא להתקשר/ לשלוח אי מייל ולשאול בקשר לDVD הספציפי הזה אם תוכלי לראות אותו במכשיר שלך, מחוץ לארה"ב.

אז ככה

הכי זול שמצאתי בארץ זה 270 לעונה, במיתוס (לא כולל הנחות למיניהם). באמזון צריך לקחת בחשבון את דמי המשלוח, את זה שאין תרגום וגם יש בעיה נוספת - בחלק מהמדיות (סרטים, משחקים או אחר) יש להם מגבלות שנובעות מהסכמים בין חברות; למשל - אמזון UK אינה שולחת משחקי פלייסטיישן לישראל. מבחינת קידודים - לא צריכה להיות בעיה. אצלי עונות 1 ו-3 הן מארה"ב והן עובדות בכל המכשירים שנתקלתי בהם (ויש לי מכשיר DVD שעלה 180 ש"ח אז מן הסתם הוא לא משוכלל במיוחד). היתרון הכי גדול בקנייה מחו"ל: במארזים בארץ מוציאים את כל התוספות, כמו סצנות שהוסרו, קטעים דוקומנטריים ואפילו תפריט מפורט (בגרסה האמריקאית, לכל תת-פרק יש שם. בישראלי אין.) לשיקולך

dovyair

New member
ועוד משהו

קניתי לפני חודש את עונה 5. היתה הנחה ועלה "רק" 225.

טוב, אז הזמנתי והנה ההגיון שלי...

עונות 1,2 עולות באמזון 20$ כ"א (לא כולל המשלוחה). אז הזמנתי את כל ה-5, ואז אעשה נסיון עם עונה 1. עובד - מה טוב. לא עובד- מחזירים את האחרות כי הן עדיין סגורות (וגם אפשר לקבל זיכוי חלקי על ה-1) ומוצאים פתרון אחר. תחזיקו לי אצבעות, אני מ-ת-ה לחזור לעונות הראשונות, בייחוד 3-4 שעקבתי רק חלקית בגלל לו"ז...

למעלה