לא.האם לדעתכם נתניהו ושרה יפנו בתאריך המיועד את הבית ברחוב בלפור?
מה,? קשה לך לנמק?
ביבי ימצא דרך למנוע מגנץ להיות ראש ממשלה, הוא אשף הטריקים.מה,? קשה לך לנמק?
סופרמן, דעתך חשובה לנו.
במידה וזה יגיע לזה, דעתי חיובית.האם לדעתכם נתניהו ושרה יפנו בתאריך המיועד את הבית ברחוב בלפור?
אם כך יש כבר שניים שחושבים ככה.אני לחלוטין מאמין שנתניהו כשחתם על ההסכם, התכוון לגמרי למלא אחריו כלשונו.
כן, אבל הסכמים חייבים לכבד.במידה וזה יגיע לזה, דעתי חיובית.
אני לחלוטין מאמין שנתניהו כשחתם על ההסכם, התכוון לגמרי למלא אחריו כלשונו. אולם מאז השתנה דבר או שניים. בין השאר, העובדה שגנץ ומפלגתו החליטו שאינם מסתפקים בקבלת המושכות בנובמבר 2021, אלא סבורים שכבר היום הם אלה שמנהלים או שצריכים לנהל את המדינה, ולא הליכוד או נתניהו. מחשבתם זו לא רק שתוקעת את הממשלה על כל צעד ושעל והופכת אותה לממשלת קפאון חסרת יעילות (בהקצנה קלה), אלא היא גם יכולה בהחלט (ולענ"ד אכן צריכה) להשפיע על החלטתו של נתניהו בעניין קיום ההסכם מצידו.
ברור. אבל כאן כל צד הרי יטען שהצד השני הפר את ההסכם לפניו. כתוצאה מכך כל צד יראה את ההפרה שלו עצמו כהפרה מוצדקת שהיא לא באמת הפרה.כן, אבל הסכמים חייבים לכבד.
לדעתי יתקיימו בחירותהאם לדעתכם נתניהו ושרה יפנו בתאריך המיועד את הבית ברחוב בלפור?
זה מאד גרוע בעיניי שיתקיימו בחירות בעלויות של מיליארדי שקלים ולו רק כדי שהם לא יפנו את בלפור.לדעתי יתקיימו בחירות
ונתניהו ישאר בבלפור
בקונסטלציה הנוכחית בחרת טיבי = בחרת ביבי. בתקופה הזאת הוא מנהל מו"מ איתו כדי להשיג הבנות.זה מאד גרוע בעיניי שיתקיימו בחירות בעלויות של מיליארדי שקלים ולו רק כדי שהם לא יפנו את בלפור.
אני בבחירות כאלה יבחר באחמד טיזי ולא בנתניהו.
כי יש גבול לכל תעלול.
בחירות נחוצות כעת. ממשלת האחדות, גם אם נניח לצורך הדיון שהוקמה מהסיבות הכי נכונות וראויות, פשוט לא מתפקדת ביעילות. אישית אני סבור שזה בעיקר בגלל כחול לבן ואי-קבלתה את העובדה שהתור שלה מגיע רק בעוד שנה. אבל גם אם אראה בזה את אשמת הליכוד, זה לא ממש משנה במבחן התוצאה. בתכל'ס זה פשוט לא עובד.זה מאד גרוע בעיניי שיתקיימו בחירות בעלויות של מיליארדי שקלים ולו רק כדי שהם לא יפנו את בלפור.
אני בבחירות כאלה יבחר באחמד טיזי ולא בנתניהו.
כי יש גבול לכל תעלול.
לא נראה לי. הממשלה הזו תתפורר, יתכן שזה יקרה לפני המועד הנקוב.האם לדעתכם נתניהו ושרה יפנו בתאריך המיועד את הבית ברחוב בלפור?
כי אולי "מאן דהו" פורר אותה.?לא נראה לי. הממשלה הזו תתפורר, יתכן שזה יקרה לפני המועד הנקוב.
לדעתי גנץ לא יהיה ראש ממשלה.האם לדעתכם נתניהו ושרה יפנו בתאריך המיועד את הבית ברחוב בלפור?
אם כולנו נחשוב חיובי ונשלב ידיים, אז גנץ יהיה ועוד איך יהיה.לדעתי גנץ לא יהיה ראש ממשלה.
מפחידאם כולנו נחשוב חיובי ונשלב ידיים, אז גנץ יהיה ועוד איך יהיה.
אבל אפשר לפנות לבג"ץ.לא יפנו! הם חושבים שהמדינה זה הם בלבד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.