האם מישהו כאן יודע מדוע 666 הוא מספ

EMITIST

New member
האם מישהו כאן יודע מדוע 666 הוא מספ

מספרו של השטן על פי הברית החדשה זו שאלה אגב שמזמן כבר מעסיקה אותי וחוץ מאשר השערות וספקולציות כולל שלי עצמי לא קבלתי אף פעם תשובה מלאה הגיונית ואותנתית וזה כולל כמרים שמשום מה שאלתי זו הרגיזה אותם ובינהם אף כומר שהוא במקרה גם חבר ילדות טוב של אבי ושהוא ממש בן בית אצלינו שמעצם הקרבה אני מחשיבה אותו כדוד לכל דבר ולכן הרגשתי חופשיה לגמריי לדבר איתו על כל דבר כשם שאני עושה אם אבי כולל השאלה הנ"ל הוא משום מה קפץ כנשוך נחש ובכעס עצבני למדיי השיב לי כך (ואני מצטטת): "תגידי לי את השתגעת?! באמת משעמם לך אין לך מה לעשות, לשאול ולהתעסק ככה פתאום באמצע היום ובאמצע החיים???!!! תעזבי אותי עם השטן שלך". ויותר הוא לא רצה משום מה לדבר איתי בנושא ואף לא להסביר לי מה בדיוק עקץ אותו. אז אולי כאן אמצא את התשובה. בתודה לכם מראש, ובברכת יום יפה, נעים, נחמד, שפוי, שקט, שלו רוגע ורגוע, EMITIST

דה נמבר אוף דה ביסט

קודם כל בואי נסתכל בברית החדשה: "Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666" כלומר מספר החיה = מספר האדם. אני יכולה רק לנסות לתת סיפתח. אין לי את כל התמונה: בנומרולוגיה 6 הוא מקובע. Six is a fix לפי שיר ילדים אנגלי עתיק (נדמה לי) אבל בכל אופן פתגם נפוץ. מספר המבטא קיבוע. ייתכן שכאשר כל רמות ההכרה של האדם: מודע, חצי מודע ולא מודע, מקובעות, שום דבר חדש כבר לא קורה בחשיבה של אדם זה - הוא כבר מאובן ולכן ברמה של חיה ומסוגל להתנהגות חייתית. לכל תיזה יש אנטיתיזה: 666 אינו מיוחס לשטן (ביהדות) או לשייטן (באיסלם) אלא לאנטיכרייסט (נגד הצלוב הנוצרי) ואכן, הנצרות לדורותיה ייצרה אנטיתיזה ברמה מפלצתית, דוגמא בולטת היא האינקוויזיציה (שאגב, עדיין קיימת). אבל לא רק...

רק אל תשכחי

כי הספר המוזכר בקישור הראשון נכתב בידי נוצרים מאמינים, שלפי אמונתם - כל מי שאינו מאמין באלוהים הוא בהכרח שליח השטן או "מוטעה" ע"י השטן. אני דווקא נתקלתי בתאוריה מעניינת הקובעת כי השם: נרון קסר (50+200+6+50 + 100+60+200 = 666) הועבר לצורה של 666 כשם קוד בפי מתנגדי השלטון הרומי בארץ). אך כמו שציינתי, זו רק תאוריה, שייתכן כי היא דמיונית כשטן עצמו. פגנים, בעבר ובהווה אינם מאמינים בשטן ואף אינם מכירים בישות שכזו.

כן, קראתי בעונג עצום

את התיאוריה הזו ואחרות... יש מאות קישורים משעשעים ביותר
בעניין השליחות השטנית - כך הנצרות כיסחה את הקונקורנציה והפכה לדת שלטת.

kehila

New member
המספר 666 מופיע בברית החדשה

זהו המספר של הנציג של השטן אשר יקום בעתיד, אולי בעתיד הקרוב, ויעשה שלום עם בני ישראל אך לאחר שלוש וחצי שנים ירדוף את עם ישראל. בספר ההתגלות בברית החדשה כתוב במפורט מה יהיה השימוש במספר 666

EMITIST

New member
תיאולגיה בוקר טוב וכנראה לא בכדי מס

מספר ההודעה שלי הסתיים ב-666, מאחר וזה מראה שהגעתי למקום הנכון בחיפוש אחר שורשיי... סתאאאאאם.... איך שלא יהיה קודם כל תודה לך ולכל החברים כאן וגם ברצוני להתנצל על ההצתה המאוחרת שלי בתגובה וזאת מאחר שרק כעת ממש חזרתי מלאה אנדרלין מסוף שבוע ארוך, ספונטני ומדהים ביוון ובטורקיה על גביי יאכטה של זוג חברים שלי (שאגב הם ההוכחה החיה לכך שזה כל כך נכון הפתגם שאומר; "שלח את לחמך על פני המים..." וזאת מאחר שאני לא מכירה זוג שהיה מגיע להם כל כך לזכות בפרס הגדול של הלוטו כמו שלהם היות ותמיד הם דאגו לחסוך מפיהם ולתת לאחרים ולהתנדב גם בשיא תקופת השפל שלהם והיתה להם כזאת ו-ב-ג-ד-ו-ל ואני אל אגזים עם אומר שמלבד תחתוניהם כדי לקיים את ילדיהם ואת עצמם הם נאלצו למכור הכל אבל לא אלאך בפרטים) שזו לה הייתה הפלגת הבכורה ושנית רק רציתי לעדכן אותך (כמובן סתם בשביל הידע הכללי) שהשטן ומספרו מופעים בברית החדשה בספר ההתגלות פרק י"ג פסוק 18 (שאגב תוך כתיבתי שורות אלו שמתי לב לדבר מעניין שמספר הפסוק שעוסק בכך הוא 18 כך שמוטיב ה-666 שוב חוזר על {6x3=18} כאילו שחוץ מזה הוא בא כאנטיתזה לשטן מאחר ובהידות 18 זה חי) ואני מצטטת; "בזאת הבינה. מי שחכמה לו יחשב נא את מספר החיה כי מספר אדם הוא ומספרו שש מאות וששים ושש". (ושוב) דבר נוסף שפתאום חשבתי עליו תוך כדי הבאתי ציטוט זה הוא מאחר והוא מציין את שהוא כמספר האדם יכול להיות שכוונתו היא גם לכך שהשטן נמצא בתוכינו כשם שהאלהות וזאת מאחר שכידוע אלהים ברא את האדם אך בידיו הוא נתן את הבחירה באם להיות טוב או רע וכן גם כאמור הן לפי הנמורולוגיה והן על פי היהדות והתנ"ך בכלל שש מאות ששים ושש הוא 666 מאחר וכידוע בנומורולוגיה לא מחשבים אפסים ובכלל מספרים כפולים אלא מצמים הכל לספרה בודדת אחת כך שכאמור קיבלנו 3 פעמים 6 כשמחברים אותם אנו מקבלים 18 שזהו חי בעברית (כפי שציינתי קודם לכן). כעת, דבר ידוע הוא שמוטיב ה-6 הוא מוטיב די משמעותי הן בתנ"ך והן ביהדות (ע"ע ששת ימי הבריאה, 12 השבטים {6x2}, שנות חיי אדם ממוצעות הוא 120 {60x2}... וכו´) האדם נברא ביום הש-י-ש-י (שוב כאמור - 6) הכוונה היא בכך שמאחדים את האדם עם החיה - השטן היא כפי שציינתי בהשערתי הקודמת היא שבאדם שוכנים יחדיו אלהים והשטן וההחלטה נתונה בידיו לגביי בחירתו - טוב או רע אלהי או שטני. כמו כן בד בבד ייתכן גם שבמקביל מספר זה מציין את מספר השנים שחלפו מאז בריאת האדם הראשון וקיומה של האנושות בכלל עד לכתיבת ספר זה. אז זהו עד כאן השערתה ושיעורה להבוקר של ה"בבאית בובה" מודל 2002...
שיהיה לך ולכולנו המשך בוקר, יום ושבוע נפלאים טוב בהרבה מהשבוע החולף, EMITIST

למעלה