האם מישהו מכיר את ארגון מלב"ב?

האם מישהו מכיר את ארגון מלב"ב?

הציעו לנו לשלוח את אמא שלי אבל אני מאוד מסופקת אם היא תסכים ללכת, אמי היא אישה שמעולם לא יצאה לעבודה וגם לא לחוגים, הרצאות וכדו' פתאום להתחיל בגילה ובמצבה נראה לי רחוק מהמציאות, ובכל זאת הייתי שמחה לדעת ולשמוע רשמים של מי שמכיר מקרוב ומניסיון אישי

פנטזי1

New member
יעלה שלום

כאן תוכלי לראות פרטים על מלhttp://www.melabev.org/he/default.aspב"ב

קורנית

New member
אני!

בירושלים, נכון? יש שני מועדונים שלהם בתלפיות, ועוד שניים במקומות אחרים - שערי צדק וגבעת זאב, נדמה לי (או פסגת זאב? עזבתי את העיר כשהיא עוד היתה קטנה ומוכרת...) מקומות קטנים יחסית, הרבה מטפלים על כל חולה, יחס חם ומחבק לחולים ולבני משפחותיהם. הם מנוסים בחולים סרבנים ובכאלה שלא יוצאים מהבית. האסרטיביות צריכה להיות שלנו, והם עוזרים מאד. אני מנסה עכשיו פעם שניה לאקלים את אמא במועדון, אחרי שלפני כחצי שנה זה לא הצליח. ואתם, אתם מחזיקים לי אצבעות, נכון? וזה עוזר, כי היום היה כבר יותר טוב.

ענתי44

New member
בטח שמרזיקים אצבעות../images/Emo24.gif

והידיעה שקצת יותר טוב ממש ממש משמחת אותי ואין לך מושג כמה זה נפלא כי אני ביום ממש דאון. אני לא מפסיקה לבכות. ואת העלית לי חיוך ראשון.

ענתי44

New member
ואל תחשבי שזה לא הרבה../images/Emo23.gif

ואם מרפי היה צריך להתנכל אלי עוד קצת אז לפתע המקרר התקלקל וכל הדברים התקלקלו. אבל יש אנשים טובים הטכנאי כבר היה בבית אבל הוא יודע את המצב של אמא והגיע תוך 5 דקות ותיקן. עשה עבודת קודש ועכשיו אני מנקה ומסדרת. קורנית אנחנו, כמו שאמא כשהיתה בריאה היתה אומרת, עשויות מברזל, ונתגבר על הכללללללל

למעלה